Biostar markası güvenilir midir?

• Konuyu başlatan ryunN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 3.197
Bana kalırsa ASRock, MSI'dan çok daha iyi bir anakart üreticisi.

Doğru söylüyor. Bizim milletimize anlatamazsın.
Hepsi sürekli çok reklam yapan markaların iyi olduğunu sanıyorlar.

Bazı markalar ise reklama gerek duymaz ve o fiyatı parçalara eklemez.
İyi üretim yapar ve daha uygun olur.
Bunlarda uygun fiyatlı diye kötü sanır.

Her markanın giriş seviye ürünü de olur, orta ve üst segment ürünü de olur. Nasıl ki MSI Ventus ekran kartı, MSI Pro, Asus Prime anakartlar çöpse, BIOSTAR'ın da çöp modeli var. Türkiye'ye sadece düşük bütçe ürünlerini ithal ediyor bu yüzden pahalı modellerini görmüyoruz. Ekstra olarak B650M'de en düşük fiyat BIOSTAR'da değil, Gigabyte B650M S2H'de görülüyor. Hiçbir fark yoktur. En düşük fiyatla alacağınız anakartlar hepsi birbirinden beterdir. Tak çalıştır yapıp BIOS MIOS ellemem diyorsan en ucuzunu yani Gigabyte al geç.

Sorunlu bir anakart B650M S2H.
Güvenilir, köklü bir firmadır. İyi bir markayı yeğlerim ama bazı GameGaraj sistemlerinde aynı fiyatta bir opsiyon olmadığı için almak zorunda kalınabiliyor. Merak etmeyin, pek sorun olmaz.

Ucuz peynir fare kapanındadır. MSI ASUS gibi markalar neden ucuz anakart yapmasın ki? Neden o ucuz sizce? Çünkü çöp. İki gün sonra elinizde kalır. BIOSTAR batmak ile yaşamak arasında kalan bir marka. Asla almayın. Uzak durun.

BIOSTAR Microtech International Corp. (Çince: 映泰股份有限公司; pinyin: Yìngtài Gǔfèn Yǒuxiàn Gōngsī), 1986 Yılında kurulmuş Tayvan merkezli bir şirkettir ve anakartlar, ekran kartları, genişleme kartları, termal macun, kulaklıklar, ev sinema bilgisayarları, uzaktan kumandalar, masaüstü bilgisayarlar, barebone bilgisayarlar, sistem üzeri çip çözümleri ve endüstriyel bilgisayarlar gibi bilgisayar donanım ürünleri tasarlar ve üretir.

2008 yılında Tayvan'ın En İyi 20 Küresel Markası ödülüne layık görülen BIOSTAR, tahmini 46 milyon dolarlık marka değeri ile Çin'deki internet kafeleri için en iyi anakart markası olarak birinci sıraya yerleşti. BIOSTAR, Tayvan Borsası'nın ana podyumunda işlem gören bağımsız bir şirkettir.

Ucuz peynir fare kapanındadır. MSI ASUS gibi markalar neden ucuz anakart yapmasın ki? Neden o ucuz sizce? Çünkü çöp. İki gün sonra elinizde kalır. BIOSTAR batmak ile yaşamak arasında kalan bir marka. Asla almayın. Uzak durun.

Donanım hakkında hiçbir şey bilmiyorsun.

BIOSTAR microtech ınternational Corp. (Çince: 映泰股份有限公司; pinyin: Yìngtài gǔfèn yǒuxiàn gōngsī), 1986 yılında kurulmuş Tayvan merkezli bir şirkettir ve anakartlar, ekran kartları, genişleme kartları, termal macun, kulaklıklar, ev sinema bilgisayarları, uzaktan kumandalar, masaüstü bilgisayarlar, barebone bilgisayarlar, sistem üzeri çip çözümleri ve endüstriyel bilgisayarlar gibi bilgisayar donanım ürünleri tasarlar ve üretir.

2008 yılında Tayvan'ın en iyi 20 küresel markası ödülüne layık görülen BIOSTAR, tahmini 46 milyon dolarlık marka değeri ile Çin'deki internet kafeleri için en iyi anakart markası olarak birinci sıraya yerleşti. BIOSTAR, Tayvan borsası'nın ana podyumunda işlem gören bağımsız bir şirkettir.

Donanım hakkında hiçbir şey bilmiyorsun.

"Hiçbir". Anladım. Teşekkürler.

B450, B550 tarafında rezalet bir arayüzle birlikte kötü bir ısı performansı sunuyorlardı. 6000 serisi GPU soğutmaları da kötüydü. B650 serisi için "giriş" seviyesinde belki kabul edilebilir ancak üst seviye işlemciler için ASRock kadar iyi çalışmadıkları ortada.

B450, B550 tarafında rezalet bir arayüzle birlikte kötü bir ısı performansı sunuyorlardı. 6000 serisi GPU soğutmaları da kötüydü. B650 serisi için "giriş" seviyesinde belki kabul edilebilir ancak üst seviye işlemciler için ASRock kadar iyi çalışmadıkları ortada.

Attığınız konuya baktım ama sorun göremedim?

Attığınız konuya baktım ama sorun göremedim?
"The Biostar B650MP-E Pro takes advantage of the DrMOS 55A technology in the field of VRM to improve energy efficiency and limit energy loss in the system with its 10 power phases and 55A delivered. As mentioned at the beginning of the review, however, the temperature of the VRMs is a factor to keep a particularly close eye on when choosing this motherboard to combine with particularly high-performance CPUs. If combined with a 65W CPU, the operating temperature of the VRMs is around 45°C up to almost 55°Cusing a Ryzen 9 7900X on this motherboard in energy-intensive stress test processes brought the temperature of the VRMs to values close to 70°C resulting in loss of power and performance."

Okumadınız o zaman.

Eski bir bilgime dayanaraktan: Uzak durun derdim. Aynı şeyi MSI içinde söyleyebilirdim. Ama eski günleri düşününce, ama günümüzde tabii bu firmalar ki özellikle MSI kendini bayağı geliştirdi. Özellikle oyun konusunda. Şu anda oyun anakart vb. durumlarda hep iyi yorumları var bu iki markanın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı