randomname1234
Decapat
Biz boşuna MSI alıyoruz o zaman.Evet özellikle anakartlarda bu sıralama doğru, Gigabyte anakartları çok sağlam ve kaliteli.
Biz boşuna MSI alıyoruz o zaman.Evet özellikle anakartlarda bu sıralama doğru, Gigabyte anakartları çok sağlam ve kaliteli.
Şöyle izah edeyim: 1.450.687 ile 1.430.687 arasında ne kadar fark var? O hesap bu markalar arasında da o kadar fark var. Ne kaybediyorsun ne kazanıyorsun. Markaya değil verdiğin paraya göre modellere odaklanmak daha faydalı. Tabii şu marka çöptür demek apayrı bir şey. Hani biri süper deyince diğeri çöp manasında algılanıyor. Yanlış algılanıyor. Adam Gigabyte sağlamdır dedi diye MSI çürüktür manası çıkmıyor yani.Biz boşuna MSI alıyoruz o zaman.![]()
MSI kötüdür demedim ki.Biz boşuna MSI alıyoruz o zaman.![]()
Şöyle izah edeyim: 1.450.687 ile 1.430.687 arasında ne kadar fark var? O hesap bu markalar arasında da o kadar fark var. Ne kaybediyorsun ne kazanıyorsun. Markaya değil verdiğin paraya göre modellere odaklanmak daha faydalı. Tabii şu marka çöptür demek apayrı bir şey. Hani biri süper deyince diğeri çöp manasında algılanıyor. Yanlış algılanıyor. Adam Gigabyte sağlamdır dedi diye MSI çürüktür manası çıkmıyor yani.
Arkadaşlar orada bir ima yok ki? Bir sıralama var ve benim tercih ettiğim ürün 3-4'lere düştüğü için esprili bir dille yaklaşmışım. Tam aksine savunduğunuz görüşe katılıyorum.MSI kötüdür demedim ki.
Marka değeri ve bilinirliğe göre bakarsak çapı belli. Kastettiğim kalite değil. Kastettiğim MSI, Asus gibi kulağa hoş gelen markalar varken tercih eder ya da önerir misiniz?Turkiye'de duyulmayan her marka ayaklar altina aliniyor. Insanlar sadece bu markalarin ulkemizde faaliyet gosterdigini saniyor... Bunun gibi daha bircok marka var boyle.
Ben gözüm kapalı eder ve öneririm.Marka değeri ve bilinirliğe göre bakarsak çapı belli. Kastettiğim kalite değil. Kastettiğim MSI, Asus gibi kulağa hoş gelen markalar varken tercih eder ya da önerir misiniz?
Ryzen gibi seviye atlayacaktır o zaman.Ben gözüm kapalı eder ve öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.