BIOSTAR markası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Biz boşuna MSI alıyoruz o zaman. :D
Şöyle izah edeyim: 1.450.687 ile 1.430.687 arasında ne kadar fark var? O hesap bu markalar arasında da o kadar fark var. Ne kaybediyorsun ne kazanıyorsun. Markaya değil verdiğin paraya göre modellere odaklanmak daha faydalı. Tabii şu marka çöptür demek apayrı bir şey. Hani biri süper deyince diğeri çöp manasında algılanıyor. Yanlış algılanıyor. Adam Gigabyte sağlamdır dedi diye MSI çürüktür manası çıkmıyor yani.

Şöyle izah edeyim: 1.450.687 ile 1.430.687 arasında ne kadar fark var? O hesap bu markalar arasında da o kadar fark var. Ne kaybediyorsun ne kazanıyorsun. Markaya değil verdiğin paraya göre modellere odaklanmak daha faydalı. Tabii şu marka çöptür demek apayrı bir şey. Hani biri süper deyince diğeri çöp manasında algılanıyor. Yanlış algılanıyor. Adam Gigabyte sağlamdır dedi diye MSI çürüktür manası çıkmıyor yani.
MSI kötüdür demedim ki.
Arkadaşlar orada bir ima yok ki? Bir sıralama var ve benim tercih ettiğim ürün 3-4'lere düştüğü için esprili bir dille yaklaşmışım. Tam aksine savunduğunuz görüşe katılıyorum.

Turkiye'de duyulmayan her marka ayaklar altina aliniyor. Insanlar sadece bu markalarin ulkemizde faaliyet gosterdigini saniyor... Bunun gibi daha bircok marka var boyle.
Marka değeri ve bilinirliğe göre bakarsak çapı belli. Kastettiğim kalite değil. Kastettiğim MSI, Asus gibi kulağa hoş gelen markalar varken tercih eder ya da önerir misiniz?

Fiyat politikası ve servis kalitesinin Türkiye'de nasıl işlediği önemli. TR'de fazla bilinmediği için iyi bir ürün olsa bile bilinen markalar kadar yüksek fiyat politikası işleyemez. Eğer şartları karşılıyorsa önerilmemesi için bir sebep yok.

Biostar zamanında anakartta ilk akla gelen markalardandı. Ardından birden anakarttan uzaklaşıp -yanlış hatırlamıyorsam- laptoplar için OEM key üretmeye (Wi-Fi kartı vs) başladı ve ünlü markaların ünlü laptoplarında kullanıldı. Şimdi anakartlara tekrar geri dönüş yapmış ve piyasanın altında, kaliteli anakart üretiyor. Birden geri dönmesi beni mutlu etti. Türkiye'de de satışı başlamış, yaklaşık 1 yıl önce zaten yurt dışında sık tercih edilen ve çok satılan bir markaydı.

Yine bunu dışında Biostar'ın hiç fena sayılmayacak ekran kartları mevcut onlar da en yakın zamanda Türkiye'ye gelir umarım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı