BIOSTAR RX 550 alınır mı?

canerzquad

Hectopat
İkinci el imkanı varsa RX 550 alınmaz. Fiyatına göre verdiği performans iyi değil.

Şu konuya bakabilirsin ikinci el imkanın yoksa.

BIOSTAR markası sıkıntı çıkartmaz. Sapphire olanın linkini atar mısınız?

Sıfır almanız zorunlu mu?
İkinci el alın derim, olmazsa bunu alın.

64 Bit modeli hocam bu.

İkinci el imkanı varsa RX 550 alınmaz. Fiyatına göre verdiği performans iyi değil.

Şu konuya bakabilirsin ikinci el imkanın yoksa.

Evet fakat sadece LoL oynayan biriyim. Ekran kartı fiyatları düzelince daha üst bir karta geçmeyi düşünüyorum.
Sıfır almanız zorunlu mu?
İkinci el alın derim, olmazsa bunu alın.

Ne farkı vardır arasında.
BIOSTAR markası sıkıntı çıkartmaz. Sapphire olanın linkini atar mısınız?

64 Bit modeli hocam bu.

719 TL'ye görmüştüm az önce bulabilirsiniz.

Alınmaz abi almayın. Ben aldım aralıksız her oyunda +93 dereceyi görüyor ve PC shutdown oluyor şu an iade ediyorum hatta. BIOSTAR 2 GB 128Bit. Yani öbür markalara göre bu kadar ucuz olmasına şaşmamalı beş para etmez bir ürün.20 yıllık bir oyunda denedim +90 ları gördü yemin ediyorum.

Alınmaz abi almayın. Ben aldım aralıksız her oyunda +93 dereceyi görüyor ve PC shutdown oluyor şu an iade ediyorum hatta. BIOSTAR 2 GB 128Bit. Yani öbür markalara göre bu kadar ucuz olmasına şaşmamalı beş para etmez bir ürün. 20 yıllık bir oyunda denedim +90ları gördü yemin ediyorum.

Nereden atıyorsun abicim? 1 haftadır kullanıyorum 51 dereceyi geçmedi hiçbir oyunda?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı