RX 550 BIOSTAR Nasıldır?

Neden güldünüz? Daha elle tutulur bir deliliniz bile yokken 550 daha iyi diyorsunuz, gülünecek kişi sizsiniz bence.
Ben RX 550 2GB ile 750 Tİ arasında 2-3 FPS fark var dedim delil olarak da site linki koydum. Sen bana 2GB ve 4GB RX 550'lerin karşılaştırma videosunu gösterip 6-7 FPS fark var diyorsun. Kafa güzel galiba senin. İlk defa böyle saçma şeyle karşılaşıyorum.

Ben RX 550 2GB ile 750 Tİ arasında 2-3 FPS fark var dedim delil olarak da site linki koydum. Sen bana 2GB ve 4GB RX 550'lerin karşılaştırma videosunu gösterip 6-7 FPS fark var diyorsun. Kafa güzel galiba senin. İlk defa böyle saçma şeyle karşılaşıyorum.
RX 550 4 GB ile 750 Tİ arasında 2-3 FPS fark var, 4 GB ile değil. 550 2 GB ile 4 GB arasında da 7-8 FPS farkı olduğuna göre; RX 550 2 GB ile 750 Tİ arasında 10-11 FPS fark var. Azıcık aklını kullansaydın bunu anlardın. Bu arada arkadaşın alacağı kart 2 GB, onun da farkındasındır umarım.

6-7 FPS.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

750 Tİ ile RX 550 2 gb versiyonunun karşılaştırmasını koyman gerekiyordu. Bu video iki RX 550'nin karşılaştırması.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı