BIOSTAR RX 550 alınır mı?

Bende 51 derece görürken onda 93 derece görmesi normal mi? Olabilecek şey vardır olmayacak şey vardır? 20 yıllık oyun test ettim 93 derece diyor nerede kullanıyorsun maden yatağında mı?
Arıza olabilir eski RX570'imde ben de sorunlar yaşıyordum başkaları yaşamazken arızalıydı çünkü. anlamadığın nokta adamın cihazında bir sorun varki adam yazıyor biraz saygılı olmayı öğren önce atma vb. ifadeler kullanmaya hakkın yok.

Arıza olabilir eski RX570'imde ben de sorunlar yaşıyordum başkaları yaşamazken arızalıydı çünkü. Anlamadığın nokta adamın cihazında bir sorun varki adam yazıyor biraz saygılı olmayı öğren önce atma vb. ifadeler kullanmaya hakkın yok.

Arıza varsa arıza olduğunu belirtebilir boşu boşuna o dereceleri görüp boş yorum yapmasın o zaman?

Bende 51 derece görürken onda 93 derece görmesi normal mi? Olabilecek şey vardır olmayacak şey vardır? 20 yıllık oyun test ettim 93 derece diyor nerede kullanıyorsun maden yatağında mı?

Vallahi dostum bilmiyorum belli ki benim aldığım kartta bir sıkıntı vardı. Ben de iade ettim. Sende bir sıkıntı olmaması başkasında bir sıkıntı olmayacağı anlamına gelmiyor. Kart boşta 35-40 arası gidip geliyordu herhangi bir oyuna girince anında +80 1-2 dakika sonra da +93 ve shutdown. Belli ki bir sıkıntı vardı ben de iade ettim. Tavsiyem siz bilirsiniz abi alacaksanız alın :D
Ben de bu arkadaş gibi garaj onlinedan aldım aynı kaderi paylaştım bkz. BIOSTAR RX 550 93 dereceye çıkıp kapanıyor
Yani attığım filan yok :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı