tuya Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #11 GoktugT dedi: Hocam tam olarak ne için alacaksınız? Ona göre tavsiye verebilirim. Hocam biostar kötü demiyorum ama uzun vadede çok sıkıntı çıkarır. Bütçenizi söylerseniz ona göre önereyim. Genişletmek için tıkla... Hocam 3500 lira ayırdım. Oyun, Grafik veya video düzenleme gibi işlemleri yapmayacağım. Günlük ihtiyacım olan uygulamaları açsın yeter.
GoktugT dedi: Hocam tam olarak ne için alacaksınız? Ona göre tavsiye verebilirim. Hocam biostar kötü demiyorum ama uzun vadede çok sıkıntı çıkarır. Bütçenizi söylerseniz ona göre önereyim. Genişletmek için tıkla... Hocam 3500 lira ayırdım. Oyun, Grafik veya video düzenleme gibi işlemleri yapmayacağım. Günlük ihtiyacım olan uygulamaları açsın yeter.
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Şubat 2023 #12 tuya dedi: Hocam 3500 lira ayırdım. Oyun, Grafik veya video düzenleme gibi işlemleri yapmayacağım. Günlük ihtiyacım olan uygulamaları açsın yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam emin olun biostardan pişman olursunuz ben size önereyim. tuya dedi: Hocam 3500 lira ayırdım. Oyun, Grafik veya video düzenleme gibi işlemleri yapmayacağım. Günlük ihtiyacım olan uygulamaları açsın yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeyi aşabilir miyiz?
tuya dedi: Hocam 3500 lira ayırdım. Oyun, Grafik veya video düzenleme gibi işlemleri yapmayacağım. Günlük ihtiyacım olan uygulamaları açsın yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam emin olun biostardan pişman olursunuz ben size önereyim. tuya dedi: Hocam 3500 lira ayırdım. Oyun, Grafik veya video düzenleme gibi işlemleri yapmayacağım. Günlük ihtiyacım olan uygulamaları açsın yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeyi aşabilir miyiz?
tuya Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #13 GoktugT dedi: Hocam emin olun biostardan pişman olursunuz ben size önereyim. Hocam bütçeyi aşabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Biraz aşabiliriz. Tabii 2 kat bir fiyat olmadığı sürece
GoktugT dedi: Hocam emin olun biostardan pişman olursunuz ben size önereyim. Hocam bütçeyi aşabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Biraz aşabiliriz. Tabii 2 kat bir fiyat olmadığı sürece
MatsuKeiji Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #14 Bende BIOSTAR'ın RX 560ı var 50 dereceyi geçmiyor.
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Şubat 2023 #15 tuya dedi: Biraz aşabiliriz. Tabii 2 kat bir fiyat olmadığı sürece Genişletmek için tıkla... Hocam çok aşmayalım derseniz gtx 1650 alın. Ama aşarım diyorsanız da 1660 super alın rahatınıza bakın. MatsuKeiji dedi: Bende BIOSTAR'ın RX 560ı var 50 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Derece ne alaka şimdi hocam? Hocam burda mısınız Son düzenleme: 26 Şubat 2023
tuya dedi: Biraz aşabiliriz. Tabii 2 kat bir fiyat olmadığı sürece Genişletmek için tıkla... Hocam çok aşmayalım derseniz gtx 1650 alın. Ama aşarım diyorsanız da 1660 super alın rahatınıza bakın. MatsuKeiji dedi: Bende BIOSTAR'ın RX 560ı var 50 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Derece ne alaka şimdi hocam? Hocam burda mısınız
tuya Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #16 GoktugT dedi: Hocam çok aşmayalım derseniz gtx 1650 alın. Ama aşarım diyorsanız da 1660 super alın rahatınıza bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam Turbox markası nasıl önerir misiniz?
GoktugT dedi: Hocam çok aşmayalım derseniz gtx 1650 alın. Ama aşarım diyorsanız da 1660 super alın rahatınıza bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam Turbox markası nasıl önerir misiniz?
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Şubat 2023 #17 tuya dedi: Hocam Turbox markası nasıl önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Asla.
tuya Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #18 GoktugT dedi: Asla. Genişletmek için tıkla... Bu yanıt diğer markaya yazdığın yanıttan daha net bir yanıtı
GoktugT dedi: Asla. Genişletmek için tıkla... Bu yanıt diğer markaya yazdığın yanıttan daha net bir yanıtı