Bende 6500XT kovalamaktayım.
Eğer Amazon Almanyadan alabilirim dersen Asus modeli sık sık 3.900TL'ye düşüyor.
onun dışında da 6500XT sık sık indirime giren bir kart. Geçen perşembeye kadar GameGaraj'da MSI Mech modeli vardı 4230TL'ye.. Kaçırdığım için tekrar o fiyatlara bekliyorum..
Sapphire ve XFX modelleri gereksiz pahalı.. MSI modeli düşüp duruyor fakat hepsini birden kovalamakta fayda var.
Şahsen ITX PowerColor almak çok çok daha mantıklı. Kart zaten ısınan bir kart değil..
4200TL'ye MSI mech modeli bulunabilirken 4000TL'ye Biostar almak hiç mantıklı gelmiyor bana..
Bende 6500XT kovalamaktayım.
Eğer Amazon Almanya'dan alabilirim dersen ASUS modeli sık sık 3.900TL'ye düşüyor.
Onun dışında da 6500XT sık sık indirime giren bir kart. Geçen perşembeye kadar GameGaraj'da MSI Mech modeli vardı 4230TL'ye. Kaçırdığım için tekrar o fiyatlara bekliyorum.
Sapphire ve XFX modelleri gereksiz pahalı. MSI modeli düşüp duruyor fakat hepsini birden kovalamakta fayda var.
Şahsen ITX PowerColor almak çok çok daha mantıklı. Kart zaten ısınan bir kart değil.
4200TL'ye MSI Mech modeli bulunabilirken 4000TL'ye BIOSTAR almak hiç mantıklı gelmiyor bana.
Kesinlikle hocam..
Eğer çok çok acelem var diyorsanız kesinlikle PowerColor alıp geçin. İndirim veya Gamegaraj stoğunu bekleyebilirim derseniz (orada uyguna satılıyor) MSI Mech modelini bekleyebilirsiniz..
Aynen hocam bakmaya ve hele bir de almaya hiç değmez indirimi bekleyin kaliteli bilindik marka alın sonra sıkıntısız uzun kullanın şimdiden hayırlı olsun alıcağınız ekran kartı.
Kesinlikle hocam.
Eğer çok çok acelem var diyorsanız kesinlikle PowerColor alıp geçin. İndirim veya GameGaraj stoğunu bekleyebilirim derseniz (orada uyguna satılıyor) MSI Mech modelini bekleyebilirsiniz.