BIOSTAR RX 6500 XT alınır mı?

Bende 6500XT kovalamaktayım.
Eğer Amazon Almanyadan alabilirim dersen Asus modeli sık sık 3.900TL'ye düşüyor.
onun dışında da 6500XT sık sık indirime giren bir kart. Geçen perşembeye kadar GameGaraj'da MSI Mech modeli vardı 4230TL'ye.. Kaçırdığım için tekrar o fiyatlara bekliyorum..

Sapphire ve XFX modelleri gereksiz pahalı.. MSI modeli düşüp duruyor fakat hepsini birden kovalamakta fayda var.

Şahsen ITX PowerColor almak çok çok daha mantıklı. Kart zaten ısınan bir kart değil..
4200TL'ye MSI mech modeli bulunabilirken 4000TL'ye Biostar almak hiç mantıklı gelmiyor bana..

MSI Mech modeli de sürekli indirime giriyor, bence birkaç gün içinde tekrar düşer, bekleyin.

Bende 6500XT kovalamaktayım.
Eğer Amazon Almanya'dan alabilirim dersen ASUS modeli sık sık 3.900TL'ye düşüyor.
Onun dışında da 6500XT sık sık indirime giren bir kart. Geçen perşembeye kadar GameGaraj'da MSI Mech modeli vardı 4230TL'ye. Kaçırdığım için tekrar o fiyatlara bekliyorum.

Sapphire ve XFX modelleri gereksiz pahalı. MSI modeli düşüp duruyor fakat hepsini birden kovalamakta fayda var.

Şahsen ITX PowerColor almak çok çok daha mantıklı. Kart zaten ısınan bir kart değil.
4200TL'ye MSI Mech modeli bulunabilirken 4000TL'ye BIOSTAR almak hiç mantıklı gelmiyor bana.

@Dontaçhi size katılıyorum Sapphire uygun fiyatta bulursanız ya da MSI direk alınız.

Teşekkürler cevap yazanlara. Biostar'a hiç bulaşmıyorum o zaman.
Kesinlikle hocam..
Eğer çok çok acelem var diyorsanız kesinlikle PowerColor alıp geçin. İndirim veya Gamegaraj stoğunu bekleyebilirim derseniz (orada uyguna satılıyor) MSI Mech modelini bekleyebilirsiniz..

Kesinlikle hocam.
Eğer çok çok acelem var diyorsanız kesinlikle PowerColor alıp geçin. İndirim veya GameGaraj stoğunu bekleyebilirim derseniz (orada uyguna satılıyor) MSI Mech modelini bekleyebilirsiniz.

PowerColor modelini link atabilir misiniz hocam bulamadım da, bir bakayım.

PowerColor modelini link atabilir misiniz hocam bulamadım da, bir bakayım.

@alperenht https://www.epey.com/ekran-karti/powercolor-radeon-rx-6500-xt-itx.html
Buyurun hocam.

Hocam GameGaraj'dan ekran kartı alınır mı bir de 12 taksit yapıyorlar RX 6600 XT alıcağımda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı