Alınır hocam tonlarca sistem alan insan var güvenilirlik konusunda bir problemleri yok..
Eğer değiştirmedilerse Yurtiçi Kargo ile çalışıyorlar diye biliyorum..
Aralarında soğutma dışında fark olmaz hocam sonuçta hepsinin çipi aynı, hepsi 6500XT
Zaten kart fazla TDP isteyen yani fazla ısınan bir kart değil.. ITX PowerColor alınsa bile bir sorun olmayacaktır..
Alınır hocam tonlarca sistem alan insan var güvenilirlik konusunda bir problemleri yok.
Eğer değiştirmedilerse Yurtiçi Kargo ile çalışıyorlar diye biliyorum.
Alınır hocam tonlarca sistem alan insan var güvenilirlik konusunda bir problemleri yok.
Eğer değiştirmedilerse Yurtiçi Kargo ile çalışıyorlar diye biliyorum.
Aralarında soğutma dışında fark olmaz hocam sonuçta hepsinin çipi aynı, hepsi 6500XT.
Evet hocam ROG 6600XT'nin fiyatı baya pahalıymış.. Fakat takip etmekte fayda var geçen 7.2K'dan aşağı bulunmayan 3050'yi (Palit çift fanlı modelini) 6.200TL'ye sattılar..
Evet hocam ROG 6600XT'nin fiyatı bayağı pahalıymış. Fakat takip etmekte fayda var geçen 7.2K'dan aşağı bulunmayan 3050'yi (Palit çift fanlı modelini) 6.200TL'ye sattılar.
Şimdiden hayırlı olsun hocam. 4200TL'ye MSI MECH 6500XT bekliyorum bende tekrardan yakalayabilirsem bu sefer alacağım.
Fakat Akakçede fiyatlar 3 gündür tüm modellerde hemen hemen 100'er TL artmış durumda aynı fiyat bandına gelir inşallah bir daha
Şimdiden hayırlı olsun hocam. 4200TL'ye MSI Mech 6500XT bekliyorum bende tekrardan yakalayabilirsem bu sefer alacağım.
Fakat Akakçe'de fiyatlar 3 gündür tüm modellerde hemen hemen 100'er TL artmış durumda aynı fiyat bandına gelir inşallah bir daha
Şimdiden hayırlı olsun hocam. 4200TL'ye MSI Mech 6500XT bekliyorum bende tekrardan yakalayabilirsem bu sefer alacağım.
Fakat Akakçe'de fiyatlar 3 gündür tüm modellerde hemen hemen 100'er TL artmış durumda aynı fiyat bandına gelir inşallah bir daha