Birşey soracağım. Peki bu ekran kartı ile CP 2077 yi 1080p de normal çözünürlükte kaç fps ile oynayabilirim? Yani bu kartın Ndivia kartlarındaki eş değeri nedir?Zaten 6500 XT çipseti ısınan çok güç tüketen bir şey değil oyunlarda 60-65 üstüne çıkmaz alınır.(gidip saçma sapan 3050'ye bile 3 fanlı kart önerenleri dinlemeyin siz çipseti üreten AMD zaten aynı hepsi.)
Gtx 1650S den birazcık daha güçsüz.Birşey soracağım. Peki bu ekran kartı ile CP 2077 yi 1080p de normal çözünürlükte kaç fps ile oynayabilirim? Yani bu kartın Ndivia kartlarındaki eş değeri nedir?
Güzel modeldir ısınma yapmaz alabilirsiniz.
Bilmiyorsanız boşa sallamanın bir anlamı yok. Fanları da gayet yeterli seviyede ve soğutma bloğu iyi.
Bir şey soracağım. Peki bu ekran kartı ile cp 2077'yi 1080p de normal çözünürlükte kaç FPS ile oynayabilirim? Yani bu kartın NVIDIA kartlarındaki eş değeri nedir?
Fsr açarsan 1080P orta ayarlarda 40fps üstü görürsün.CP 2077 yi 1080p de normal çözünürlükte kaç fps ile oynayabilirim?
Ben bilmiyorum mu dedim.
Bildiğinden mi böyle bir yorum yaptın?Farklı modele yönel bu modelin fanları çok dandik kağıttan yapılmış gibi.
Fsr ne demek?Fsr açarsan 1080P orta ayarlarda 40fps üstü görürsün.
Tamamdır sağolun.Düşük ayarlarda 1080p oynarsınız orta ayarlarda zor optimizasyon ne durumda tam da bilmiyorum RX 6500 XT testlerine bakabilirsiniz internetten.
FSR ne demek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.