H hancqoq1967 Centipat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 34 11 Temmuz 2019 #1 Merhaba arkadaşlar, elimde Biostar TA790GX 128M Ver. 5.x anakart var bu anakartı güncellemek istiyorum yardımcı olabilecek biri var mı?
Merhaba arkadaşlar, elimde Biostar TA790GX 128M Ver. 5.x anakart var bu anakartı güncellemek istiyorum yardımcı olabilecek biri var mı?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.472 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Temmuz 2019 #2 Ne güncellemesinden bahsediyorsunuz? Donanımsal yükseltmemi BIOS güncellemesi mi? BIOS ise imzamdan Aida64 sonucunu paylaşın.
Ne güncellemesinden bahsediyorsunuz? Donanımsal yükseltmemi BIOS güncellemesi mi? BIOS ise imzamdan Aida64 sonucunu paylaşın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Temmuz 2019 #3 Öncelikle siteden güncel BIOS'u indirin ve BST formatındaki dosyayı USB belleğinize atın: Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa Bellek FAT32/16 formatında olmak zorunda! USB belleği bilgisayara takın. Tercihen USB 2.0 portuna. BIOS'tar anakartlarda BIOS güncelleme için açılışta F12'ye basın. Bu işlem sizi BIO-Flasher arabirimine götürecek. Burada karşınıza BIOS dosyasının olduğu sürücüyü seçmeniz için bir ekran çıkacak: USB belleği seçtikten sonra içindeki dosyalar gösterilecek. Enter ile dosyayı seçip Y ile onaylayınca BIOS güncellemesine başlayabilirsiniz:
Öncelikle siteden güncel BIOS'u indirin ve BST formatındaki dosyayı USB belleğinize atın: Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa Bellek FAT32/16 formatında olmak zorunda! USB belleği bilgisayara takın. Tercihen USB 2.0 portuna. BIOS'tar anakartlarda BIOS güncelleme için açılışta F12'ye basın. Bu işlem sizi BIO-Flasher arabirimine götürecek. Burada karşınıza BIOS dosyasının olduğu sürücüyü seçmeniz için bir ekran çıkacak: USB belleği seçtikten sonra içindeki dosyalar gösterilecek. Enter ile dosyayı seçip Y ile onaylayınca BIOS güncellemesine başlayabilirsiniz:
H hancqoq1967 Centipat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 34 11 Temmuz 2019 #4 Recep Baltaş dedi: Öncelikle siteden güncel BIOS'u indirin ve BST formatındaki dosyayı USB belleğinize atın: Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa Bellek FAT32/16 formatında olmak zorunda! USB belleği bilgisayara takın. Tercihen USB 2.0 portuna. BIOS'tar anakartlarda BIOS güncelleme için açılışta F12'ye basın. Bu işlem sizi BIO-Flasher arabirimine götürecek. Burada karşınıza BIOS dosyasının olduğu sürücüyü seçmeniz için bir ekran çıkacak: Eki Görüntüle 414819 USB belleği seçtikten sonra içindeki dosyalar gösterilecek. Enter ile dosyayı seçip Y ile onaylayınca BIOS güncellemesine başlayabilirsiniz: Eki Görüntüle 414820 Genişletmek için tıkla... USB belleğimin boş olmasımı gerek yoksa başka dosyalar olursa sorun olurmu? Recep Baltaş dedi: Öncelikle siteden güncel BIOS'u indirin ve BST formatındaki dosyayı USB belleğinize atın: Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa Bellek FAT32/16 formatında olmak zorunda! USB belleği bilgisayara takın. Tercihen USB 2.0 portuna. BIOS'tar anakartlarda BIOS güncelleme için açılışta F12'ye basın. Bu işlem sizi BIO-Flasher arabirimine götürecek. Burada karşınıza BIOS dosyasının olduğu sürücüyü seçmeniz için bir ekran çıkacak: Eki Görüntüle 414819 USB belleği seçtikten sonra içindeki dosyalar gösterilecek. Enter ile dosyayı seçip Y ile onaylayınca BIOS güncellemesine başlayabilirsiniz: Eki Görüntüle 414820 Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım fakat hemen dediğiniz gibi olmadı erase DMI data çıktı hayır dedim açılışta ise F2'ydi galiba bide DEL tuşları ile seçenek vardı ben DEL'i seçtim açılırken Tseries geliyor ardından hardware monitör ve açılıyor PC. Son düzenleme: 11 Temmuz 2019
Recep Baltaş dedi: Öncelikle siteden güncel BIOS'u indirin ve BST formatındaki dosyayı USB belleğinize atın: Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa Bellek FAT32/16 formatında olmak zorunda! USB belleği bilgisayara takın. Tercihen USB 2.0 portuna. BIOS'tar anakartlarda BIOS güncelleme için açılışta F12'ye basın. Bu işlem sizi BIO-Flasher arabirimine götürecek. Burada karşınıza BIOS dosyasının olduğu sürücüyü seçmeniz için bir ekran çıkacak: Eki Görüntüle 414819 USB belleği seçtikten sonra içindeki dosyalar gösterilecek. Enter ile dosyayı seçip Y ile onaylayınca BIOS güncellemesine başlayabilirsiniz: Eki Görüntüle 414820 Genişletmek için tıkla... USB belleğimin boş olmasımı gerek yoksa başka dosyalar olursa sorun olurmu? Recep Baltaş dedi: Öncelikle siteden güncel BIOS'u indirin ve BST formatındaki dosyayı USB belleğinize atın: Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa Bellek FAT32/16 formatında olmak zorunda! USB belleği bilgisayara takın. Tercihen USB 2.0 portuna. BIOS'tar anakartlarda BIOS güncelleme için açılışta F12'ye basın. Bu işlem sizi BIO-Flasher arabirimine götürecek. Burada karşınıza BIOS dosyasının olduğu sürücüyü seçmeniz için bir ekran çıkacak: Eki Görüntüle 414819 USB belleği seçtikten sonra içindeki dosyalar gösterilecek. Enter ile dosyayı seçip Y ile onaylayınca BIOS güncellemesine başlayabilirsiniz: Eki Görüntüle 414820 Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım fakat hemen dediğiniz gibi olmadı erase DMI data çıktı hayır dedim açılışta ise F2'ydi galiba bide DEL tuşları ile seçenek vardı ben DEL'i seçtim açılırken Tseries geliyor ardından hardware monitör ve açılıyor PC.