hancqoq1967
Centipat
Merhaba arkadaşlar, elimde Biostar TA790GX 128M Ver. 5.x anakart var bu anakartı güncellemek istiyorum yardımcı olabilecek biri var mı?
USB belleğimin boş olmasımı gerek yoksa başka dosyalar olursa sorun olurmu?
- Öncelikle siteden güncel BIOS'u indirin ve BST formatındaki dosyayı USB belleğinize atın: Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa
- Bellek FAT32/16 formatında olmak zorunda!
- USB belleği bilgisayara takın. Tercihen USB 2.0 portuna.
- BIOS'tar anakartlarda BIOS güncelleme için açılışta F12'ye basın. Bu işlem sizi BIO-Flasher arabirimine götürecek.
- Burada karşınıza BIOS dosyasının olduğu sürücüyü seçmeniz için bir ekran çıkacak:
Eki Görüntüle 414819
- USB belleği seçtikten sonra içindeki dosyalar gösterilecek. Enter ile dosyayı seçip Y ile onaylayınca BIOS güncellemesine başlayabilirsiniz:
Eki Görüntüle 414820
Dediklerinizi yaptım fakat hemen dediğiniz gibi olmadı erase DMI data çıktı hayır dedim açılışta ise F2'ydi galiba bide DEL tuşları ile seçenek vardı ben DEL'i seçtim açılırken Tseries geliyor ardından hardware monitör ve açılıyor PC.
- Öncelikle siteden güncel BIOS'u indirin ve BST formatındaki dosyayı USB belleğinize atın: Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa
- Bellek FAT32/16 formatında olmak zorunda!
- USB belleği bilgisayara takın. Tercihen USB 2.0 portuna.
- BIOS'tar anakartlarda BIOS güncelleme için açılışta F12'ye basın. Bu işlem sizi BIO-Flasher arabirimine götürecek.
- Burada karşınıza BIOS dosyasının olduğu sürücüyü seçmeniz için bir ekran çıkacak:
Eki Görüntüle 414819
- USB belleği seçtikten sonra içindeki dosyalar gösterilecek. Enter ile dosyayı seçip Y ile onaylayınca BIOS güncellemesine başlayabilirsiniz:
Eki Görüntüle 414820
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.