Ömer Emrh Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #1 Anakartıma R7 240 takınca görüntü alabiliyorum ama RX 470 takınca fanı bile dönmüyor. Birçok II ekran kartında denememe rağmen olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2022
Anakartıma R7 240 takınca görüntü alabiliyorum ama RX 470 takınca fanı bile dönmüyor. Birçok II ekran kartında denememe rağmen olmadı.
League Of Gamers Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 682 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #2 Ömer Emrh dedi: Anakartıma R7 240 takınca görüntü alabiliyorum ama RX 470 takınca fanı bile dönmüyor. Birçok II ekran kartında denememe rağmen olmadı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı başka PC'lerde (anakartlarda) çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
Ömer Emrh dedi: Anakartıma R7 240 takınca görüntü alabiliyorum ama RX 470 takınca fanı bile dönmüyor. Birçok II ekran kartında denememe rağmen olmadı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı başka PC'lerde (anakartlarda) çalışıyor mu?
KS KS Ömer Emrh Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #3 League Of Gamers dedi: Ekran kartı başka PC'lerde (anakartlarda) çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet anakart iyi ekran kartı takınca görüntü gelmiyor ama az güç isteyen kart takınca çalışıyor sorunsuz. Artı 0 Eksi
League Of Gamers dedi: Ekran kartı başka PC'lerde (anakartlarda) çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet anakart iyi ekran kartı takınca görüntü gelmiyor ama az güç isteyen kart takınca çalışıyor sorunsuz.
League Of Gamers Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 682 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #4 Ömer Emrh dedi: Evet anakart iyi ekran kartı takınca görüntü gelmiyor ama az güç isteyen kart takınca çalışıyor sorunsuz. Genişletmek için tıkla... RX 470 fazla güç tüketen bir kart sorunun bundan kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
Ömer Emrh dedi: Evet anakart iyi ekran kartı takınca görüntü gelmiyor ama az güç isteyen kart takınca çalışıyor sorunsuz. Genişletmek için tıkla... RX 470 fazla güç tüketen bir kart sorunun bundan kaynaklı olabilir.