- Makaleler
- 21
Merhabalar, bu karta en ucuz hangi işlemciyi alabilirim? İkinci el düşünüyorum. Aklıma i3-9100f geldi.
i3 9100f yeterli midir? 1000 TL'ye buldum bir tane.Şu listede bulunan en düşük güç tüketimli modeli alabilirsin.
![]()
Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers
Best gaming motherboards recommend - BIOSTAR. Computer components manufacturers provide INTEL AMD sockets, various INTEL motherboards, etc.www.biostar.com.tw
Daha ucuza 8100 var mı?i3 9100f yeterli midir? 1000 TL'ye buldum bir tane.
Diğer 35W'lık ürünlerin neredeyse ülkemizde yok.
Yok hocam.Daha ucuza 8100 var mı?
O zaman al gitsin. Bu arada B360 anakartlar, fabrika çıkışlı 9. nesil desteklemiyordu. BIOS güncellemesi yapman gerekebilir.Yok hocam.
İşlemcisiz nasıl yapabilirim veya yapabilir miyim?O zaman al gitsin. Bu arada B360 anakartlar, fabrika çıkışlı 9. nesil desteklemiyordu. BIOS güncellemesi yapman gerekebilir.
Güncelse sorun yok; değilse BIOS Flashback tuşu veya eski nesil bir işlemci ihtiyacın olacak. O anakartta BIOS Flashback tuşu olmadığından dolayı geriye sadece 2. seçenek kalıyor.İşlemcisiz nasıl yapabilirim veya yapabilir miyim?
@BerkayZ87 Açıkcası ne yapacağımı bilemedim. 9100F daha güçlü bir işlemciyken daha ucuz fakat update gerekli diyorsunuz. 8100'ü de 1400'e satıyorlar. Sizin fikriniz nedir?Güncelse sorun yok; değilse BIOS Flashback tuşu veya eski nesil bir işlemci ihtiyacın olacak. O anakartta BIOS Flashback tuşu olmadığından dolayı geriye sadece 2. seçenek kalıyor.
Yakınlarındaki bilgisayarcılarda 8. nesil Intel bir işlemci varsa BIOS güncellemesi yapmalarını talep edebilirsin. Diğer türlü yapacak bir şey yok.@BerkayZ87 Açıkcası ne yapacağımı bilemedim. 9100F daha güçlü bir işlemciyken daha ucuz fakat update gerekli diyorsunuz. 8100'ü de 1400'e satıyorlar. Sizin fikriniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.