BIOSTAR ürünleri nasıl?

Bütçe
9500

xHypous

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i511400F, Radeon RX6500XT 4GB OC, 16GB Ram
FAVORITO 5T10-1650 Super - Game Garaj başka bir konuda arkadaşlar 9300 TL bütçemle kasayı Pollux SSD'yi 500GB yapmami önerdiler. Fakat anakart ekran kartı gibi önemli bileşenlerin markası BIOSTAR olduğundan biraz tereddüt ediyorum. Sıkıntı çıkartır mı bu BIOSTAR? Bütçeyi 9500e çıkarabilirim.

FAVORITO 5T10-1650 Super - Game Garaj başka bir konuda arkadaşlar 9300 TL bütçemle kasayı Pollux SSD'yi 500GB yapmami önerdiler. Fakat anakart ekran kartı gibi önemli bileşenlerin markası BIOSTAR olduğundan biraz tereddüt ediyorum. Sıkıntı çıkartır mı bu BIOSTAR? Bütçeyi 9500e çıkarabilirim.

Gamegarajdaki sistemde rx6500xt powecolor diye bir markaya ait. Onuda hiç duymadım bu yüzden tereddut ediyorum ne kadar sıkıntı yaratır bu tür markalar onu merak ettiğimden açtım konuyu.

Anakart göremedim ama hayırlısı.

Ben ekran karti diyorunuz sandim zaten markalari araştırdım iyi markalarmış Türkiye'de popüler değiller sadece.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya bakarsanız o da powercolor marka kullaniyor ve fps değerleri gayet iyi. Anakarti bilmiyorum. En kötü ne olabilir ki.

Ben ekran karti diyorunuz sandim zaten markalari araştırdım iyi markalarmış Türkiye'de popüler değiller sadece.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya bakarsanız o da PowerColor marka kullaniyor ve FPS değerleri gayet iyi. Anakarti bilmiyorum. En kötü ne olabilir ki.

Hocam sıkıntı çıkacaığını sanmıyorum ama en kötü ne olabilirki demek parçalar için yanlış bazı kişiler PSU'yu önemsemezler ama bunun yüzünden tüm sistemde gidebilir ama ilk dediğim gibi alırsanız bir sorun çıkmaz.

O sistemi alacaksanız ekran kartı olarak 1650S tercih etmenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı