BIOS'u değiştirilen ekran kartı nasıl normal BIOS'a döndürülür?

Mami4004

Kilopat
Merhaba, BIOS'u değiştirilmiş MSI Gaming Z Trio 3080 aldım mining çıkması. Aldığım arkadaş "abi bunun içinde Suprim BIOS'u yüklü. Orijinal BIOS dosyasını sana wpden attım istersen kurarsın, Suprim BIOS'u ile daha performanslı çalışıyor" dedi. Orijinal BIOS'u var elimde, ne tarz program kullanarak bunu orijinal BIOS'una döndürebilirim?

Dosya Ekleri

• 7f84a1ef-4c60-474d-b4f8-5368fcd1f4f9.jpg
    7f84a1ef-4c60-474d-b4f8-5368fcd1f4f9.jpg
    202,6 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    4 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Merhaba, BIOS'u değiştirilmiş MSI Gaming Z Trio 3080 aldım mining çıkması. Aldığım arkadaş "abi bunun içinde Suprim BIOS'u yüklü. Orijinal BIOS dosyasını sana wpden attım istersen kurarsın, Suprim BIOS'u ile daha performanslı çalışıyor" dedi. Orijinal BIOS'u var elimde, ne tarz program kullanarak bunu orijinal BIOS'una döndürebilirim?

NVIDIA NVFlash kullanabilirsiniz YouTube'da bir sürü tutorial mevcut.

Ciden performans farkı var mı oyunlarda merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı