Y yagizcakar3 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #1 Merhaba, benim eski bir BIOS sürümüm var. Nasıl güncellerim ve performansı arttırır mı acaba?
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.457 Makaleler 1 Çözümler 19 21 Mayıs 2021 #2 Anakartınız nedir? Sisteminizde bir problem yoksa BIOS güncellemenizi önermiyorum. Artı 0 Eksi
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 21 Mayıs 2021 #3 BIOS Güncelleme Rehberi BIOS güncellemesini neden ve nasıl yapılacaÄını bu rehberimizde anlatıyoruz. Bilgisayarınızın BIOS'u (Basic Input/Output System), anakartın üzerinde www.technopat.net Artı 0 Eksi
BIOS Güncelleme Rehberi BIOS güncellemesini neden ve nasıl yapılacaÄını bu rehberimizde anlatıyoruz. Bilgisayarınızın BIOS'u (Basic Input/Output System), anakartın üzerinde www.technopat.net
KS KS Y yagizcakar3 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #4 Anakart: M61PME-S2 Artı 0 Eksi
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 21 Mayıs 2021 #5 yagizcakar3 dedi: Anakart: M61PME-S2 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
yagizcakar3 dedi: Anakart: M61PME-S2 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Y yagizcakar3 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #6 Oyunlarda örneğin: Fortnite'de ilkte harita yüklenirken ve ilk açıldığın da kasıyor (darboğaz var) sorunun azıcık çözülmesi için yapıyorum. Artı 0 Eksi
Oyunlarda örneğin: Fortnite'de ilkte harita yüklenirken ve ilk açıldığın da kasıyor (darboğaz var) sorunun azıcık çözülmesi için yapıyorum.
ahmetfdemirel Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 483 Makaleler 1 Çözümler 6 21 Mayıs 2021 #7 Çalışıyorsa dokunma. Artı 0 Eksi
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.457 Makaleler 1 Çözümler 19 21 Mayıs 2021 #8 yagizcakar3 dedi: Anakart: M61PME-S2 Genişletmek için tıkla... Anakart o kadar eski ki BIOS güncelleseniz bile bir değişiklik olmaz. Artı 0 Eksi
yagizcakar3 dedi: Anakart: M61PME-S2 Genişletmek için tıkla... Anakart o kadar eski ki BIOS güncelleseniz bile bir değişiklik olmaz.
Dovahkiin Dragonborn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.433 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Mayıs 2021 #9 yagizcakar3 dedi: Oyunlarda örneğin: Fortnite'de ilkte harita yüklenirken ve ilk açıldığın da kasıyor (darboğaz var) sorunun azıcık çözülmesi için yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu bana disk ile alakalı bir sorun gibi geldi. Harddisk ile açıyorsanız ya da disk sağlığı iç açıcı değilse böyle şeyler olabiliyor. Artı 0 Eksi
yagizcakar3 dedi: Oyunlarda örneğin: Fortnite'de ilkte harita yüklenirken ve ilk açıldığın da kasıyor (darboğaz var) sorunun azıcık çözülmesi için yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu bana disk ile alakalı bir sorun gibi geldi. Harddisk ile açıyorsanız ya da disk sağlığı iç açıcı değilse böyle şeyler olabiliyor.
KS KS Y yagizcakar3 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #10 Yahya Nuroğlu dedi: Anakart o kadar eski ki BIOS güncelleseniz bile bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS 2000 sürümden kalma. (galiba) Dovahkiin Dragonborn dedi: Bu bana disk ile alakalı bir sorun gibi geldi. Hard disk ile açıyorsanız ya da disk sağlığı iç açıcı değilse böyle şeyler olabiliyor. Genişletmek için tıkla... HDD'de açıyorum SS'de yer kalmadı. Ama yer daha çok fazla.(HDD'de fazla) Artı 0 Eksi
Yahya Nuroğlu dedi: Anakart o kadar eski ki BIOS güncelleseniz bile bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS 2000 sürümden kalma. (galiba) Dovahkiin Dragonborn dedi: Bu bana disk ile alakalı bir sorun gibi geldi. Hard disk ile açıyorsanız ya da disk sağlığı iç açıcı değilse böyle şeyler olabiliyor. Genişletmek için tıkla... HDD'de açıyorum SS'de yer kalmadı. Ama yer daha çok fazla.(HDD'de fazla)