BIOS'u güncellemek önemli mi? Neden önemli?

WayneR

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar. Sorum başlıktaki gibi, ne gibi yararları olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
selam konuyu hortlatıyorum ancak bır sorunum var bununla mı alakalı. fıfa 21 days gone gıbı sıstemımıın yettıgı oyunlarda ıslemcıde asırı ısınma ve anlık fps dususlerı fps 58-60 lardan anlık dort bes sanıyelıgıne 4-5 fps lere dysmesı gıbı sorunlar yasıyorum ve bunlar asırı cogaldı. sanallastırmasından altındakı orta segment sogutucusuna kadar herseyı yaptım. işlemciye ghz mudahelesı bıle yapmaya calıstım ancak ızın verılmıyor. 2.1 ghz ıslemcılı laptopum turbo ıle 3.7 ye cıkıyor ondan dolayı guc ayarlarından yude 99 a al gıbı seyler onermeyın keza 1.8 ghz ıle bır halt yapılmıyor yenı nesıl oyunlarda. sıstemım su sekılde: acer nıtro 5 an 515-43 amd 5 3550 h ekran kartı rx560x ramlar 16 cıft slot 2400 mhz gucunde ve ssd de kurulu sıstemım. ssd dekı bos alan 140 gb gıbı bır mıktar. anlayacagınız bnu yapmasını gerektırcek bır durum yok oyun tertemız ssd kurulu yeterlı alan var sıstem onerılen sıstem. neden bunu yasıyorum bıosum guncel degıl tek o secenek kaldı elımde ne dersınız bılen bırısıne guncellestırmesını yaptırayımmı dostlar ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı