HakanYr35 Femtopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 15 21 Haziran 2020 #11 Emir M. dedi: O anakartın UEFI desteği var, dediğimi yapın UEFI kurulum yaparsınız. Genişletmek için tıkla... yardımcı olurmusunuz ve ya başka öğrenebilceğim bi link vs varmı . gönül isterki direk uefi yi seçiyim uefi olsun ama korkuyorumda yarıda kesilir diye
Emir M. dedi: O anakartın UEFI desteği var, dediğimi yapın UEFI kurulum yaparsınız. Genişletmek için tıkla... yardımcı olurmusunuz ve ya başka öğrenebilceğim bi link vs varmı . gönül isterki direk uefi yi seçiyim uefi olsun ama korkuyorumda yarıda kesilir diye
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.813 Makaleler 26 Çözümler 512 21 Haziran 2020 #12 Bu videoyu izleyin her şey anlatılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoyu izleyin her şey anlatılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HakanYr35 Femtopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 15 21 Haziran 2020 #13 Emir M. dedi: Bu videoyu izleyin her şey anlatılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler . format attıktan sonra mavi ekran ve ramlarla ilgili bir sorunum daha var ondada bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz
Emir M. dedi: Bu videoyu izleyin her şey anlatılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler . format attıktan sonra mavi ekran ve ramlarla ilgili bir sorunum daha var ondada bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.813 Makaleler 26 Çözümler 512 21 Haziran 2020 #14 Yeni bir konu açarsanız bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.
HakanYr35 Femtopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 15 21 Haziran 2020 #15 t Emir M. dedi: Yeni bir konu açarsanız bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... teşekkürler şimdiden yüksek ihtimal yarın açarım Emir M. dedi: Yeni bir konu açarsanız bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... video da nfts bende fat32 dokunmayın diyor ne yapmalıyım Dosya Ekleri 222.PNG 18,2 KB · Görüntüleme: 72
t Emir M. dedi: Yeni bir konu açarsanız bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... teşekkürler şimdiden yüksek ihtimal yarın açarım Emir M. dedi: Yeni bir konu açarsanız bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... video da nfts bende fat32 dokunmayın diyor ne yapmalıyım
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.813 Makaleler 26 Çözümler 512 21 Haziran 2020 #16 FAT32 olsun sıkıntı olmaz. 4GB üstü dosyalar FAT32 de olmuyor ama Rufus hallediyor onu bir şekilde.
HakanYr35 Femtopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 15 21 Haziran 2020 #17 Emir M. dedi: FAT32 olsun sıkıntı olmaz. 4GB üstü dosyalar FAT32 de olmuyor ama Rufus hallediyor onu bir şekilde. Genişletmek için tıkla... tamamdır ustam başlatıyorum o zaman usb ye yazdırmayı Emir M. dedi: FAT32 olsun sıkıntı olmaz. 4GB üstü dosyalar FAT32 de olmuyor ama Rufus hallediyor onu bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Ustam sana zahmet burdada yardımcı olabilcenmi şuan 1 tb hdd C diski olarak kurulu ssd boşta ben (ssd C) (hdd D) diski olarak ayarlamak istiyorum ama yanlış bişey yaparım çorba olur diye endişeleniyom Dosya Ekleri 15927664623121955440014838498363.jpg 2,1 MB · Görüntüleme: 73 Son düzenleme: 21 Haziran 2020
Emir M. dedi: FAT32 olsun sıkıntı olmaz. 4GB üstü dosyalar FAT32 de olmuyor ama Rufus hallediyor onu bir şekilde. Genişletmek için tıkla... tamamdır ustam başlatıyorum o zaman usb ye yazdırmayı Emir M. dedi: FAT32 olsun sıkıntı olmaz. 4GB üstü dosyalar FAT32 de olmuyor ama Rufus hallediyor onu bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Ustam sana zahmet burdada yardımcı olabilcenmi şuan 1 tb hdd C diski olarak kurulu ssd boşta ben (ssd C) (hdd D) diski olarak ayarlamak istiyorum ama yanlış bişey yaparım çorba olur diye endişeleniyom