Bip sesi ile mouse ve klavye yavaşlama sorunu

Ara sıra bilgisayar çok zorlandığında veya bir oyun kapanırken bip sesleri geliyor, mouse ve klavye yavaşlıyor, bilgisayar aşırı kasıyor ve bip sesleri kesildiğinde düzeliyor. Bu yaklaşık 1-1.5 saniye sürüyor. Bunu nasıl düzeltirim?
(Aynı bip sesleri bazı oyunlar açıldığında da geliyor.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu seslerden bahsediyorsanız benimki anakarttan değil hoparlörden geliyor ve ses daha çok bip değil de bup diye çıkıyor.

Merhabalar, genellikle bip sesleri ya sistemin çok zorlandığında çıkartır, ya da donanımda sıkıntı olduğunu söylemektedir. Bende olmuştu bir aralar. RAM'i yanlış takmıştım, [Cahillik son seviye, donanımı neredeyse hiç bilemiyorum .] bip sesleri gelmeye başlamıştı.

Ekran kartım yabudik yubudik [Saçma sapan.] takılıydı. Ondanda bip sesleri gelmeye başlamıştı.

Bilgisayar demek ki bir şeylerin yanlış olduğunu söylüyor ve uyarıyor.

Bilgisayar hata verirken video vs. çekip atarsanız sevinirim.

- Bilgisayar'da ki RAM'leri çıkartıp takın.

İyi günler. İyi forumlar.

Bilgisayarı nasıl hayvan gibi zorlarım söyler misiniz?
Video çekmek için lazım.
Not: Sesler bup bup diye geliyor bip bip diye değil.

Son düzenleme:
Bilgisayarı nasıl hayvan gibi zorlarım söyler misiniz?
Video çekmek için lazım.
Not: Sesler bup bup diye geliyor bip bip diye değil.

Pardon hocam görmemiştim. :=)

Bilgisayar donanım özelliklerinizi yazar mısınız?

- Ekran kartı.
- RAM.
- İşlemci.
- Ana kart.

Konu güncel değil biliyorum ama sistemimi yeni aldım sadece cs go oynuyorum awp oynadıgımda scope acarken 3 kere dıt yapıyor anlık fps drobu oluyor geciyor bi zaman sonra scopu acarken yine oluyor her zaman basıma gelmiyor.Konusma tuşu mouse4 e atalı ona basınca da yapıyor arada anlık donuyor ve 3 kere dıt dıt dıt yapıyor sorun ne anlamadım mouse degiştim olmadı. yardımcı olursanız cok sevınırım..
rtx2060
i5 9400f

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…