Ara sıra bilgisayar çok zorlandığında veya bir oyun kapanırken bip sesleri geliyor, mouse ve klavye yavaşlıyor, bilgisayar aşırı kasıyor ve bip sesleri kesildiğinde düzeliyor. Bu yaklaşık 1-1.5 saniye sürüyor. Bunu nasıl düzeltirim?
(Aynı bip sesleri bazı oyunlar açıldığında da geliyor.)
"Bip" diye adlandırdığınız ses, anakartın "speaker" pinlerine bağlı "buzzer"dan geliyor olabilir mi? Eğer oradan geliyorsa şu tabloya bakın ve hata kodunu bulun:
Merhabalar, genellikle bip sesleri ya sistemin çok zorlandığında çıkartır, ya da donanımda sıkıntı olduğunu söylemektedir. Bende olmuştu bir aralar. RAM'i yanlış takmıştım, [Cahillik son seviye, donanımı neredeyse hiç bilemiyorum .] bip sesleri gelmeye başlamıştı.
Konu güncel değil biliyorum ama sistemimi yeni aldım sadece cs go oynuyorum awp oynadıgımda scope acarken 3 kere dıt yapıyor anlık fps drobu oluyor geciyor bi zaman sonra scopu acarken yine oluyor her zaman basıma gelmiyor.Konusma tuşu mouse4 e atalı ona basınca da yapıyor arada anlık donuyor ve 3 kere dıt dıt dıt yapıyor sorun ne anlamadım mouse degiştim olmadı. yardımcı olursanız cok sevınırım..
rtx2060
i5 9400f