yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.144 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Ekim 2022 #11 297689 dedi: Bende de var mı diye şüpheleniyorum bazen. Sosyal anksiyete dolayısıyla psikiyatrik tedavi görüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok çok farklı şeyler.
297689 dedi: Bende de var mı diye şüpheleniyorum bazen. Sosyal anksiyete dolayısıyla psikiyatrik tedavi görüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok çok farklı şeyler.
1 199908 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.838 Çözümler 3 14 Ekim 2022 #12 yucewalden dedi: Çok çok farklı şeyler. Genişletmek için tıkla... Hocam teşhisin ilk konulduğu zamanlarda yaşadığım bir olay. Yaşından büyük kadınlardan hoşlanan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz? Tepkilerinizi alayım arkadaşlar. Ne yazık ki ben de onlardan biriyim :D www.technopat.net
yucewalden dedi: Çok çok farklı şeyler. Genişletmek için tıkla... Hocam teşhisin ilk konulduğu zamanlarda yaşadığım bir olay. Yaşından büyük kadınlardan hoşlanan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz? Tepkilerinizi alayım arkadaşlar. Ne yazık ki ben de onlardan biriyim :D www.technopat.net
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.144 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Kasım 2022 #13 199908 dedi: Hocam teşhisin ilk konulduğu zamanlarda yaşadığım bir olay. Yaşından büyük kadınlardan hoşlanan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz? Tepkilerinizi alayım arkadaşlar. Ne yazık ki ben de onlardan biriyim :D www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam bunun bipolar ile ne alakası var anlamadım.
199908 dedi: Hocam teşhisin ilk konulduğu zamanlarda yaşadığım bir olay. Yaşından büyük kadınlardan hoşlanan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz? Tepkilerinizi alayım arkadaşlar. Ne yazık ki ben de onlardan biriyim :D www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam bunun bipolar ile ne alakası var anlamadım.
1 199908 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.838 Çözümler 3 20 Kasım 2022 #14 yucewalden dedi: Hocam bunun bipolar ile ne alakası var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Teşhisin ilk konulduğu zamanlarda bende başladı hocam.
yucewalden dedi: Hocam bunun bipolar ile ne alakası var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Teşhisin ilk konulduğu zamanlarda bende başladı hocam.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #15 EMDR terapisiyle tamamen kurtulmak mümkün fakat tekrar nükseder mi bilemem.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.144 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Kasım 2022 #16 Fatherboard dedi: EMDR terapisiyle tamamen kurtulmak mümkün fakat tekrar nükseder mi bilemem. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam.
Fatherboard dedi: EMDR terapisiyle tamamen kurtulmak mümkün fakat tekrar nükseder mi bilemem. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #17 yucewalden dedi: Sanmıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Bazı hastalara uygulanıp sonuç alınan bir yöntem sonuçta.
yucewalden dedi: Sanmıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Bazı hastalara uygulanıp sonuç alınan bir yöntem sonuçta.
S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #18 Welcome to GYM.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.144 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Ocak 2023 #19 S. Çakır dedi: Welcome to gym. Genişletmek için tıkla... Dostum keşke "Spor yap geçer" geyiği bunu tamamen ortadan kaldırsa ama yok öyle bir şey ilaçlar bile bir yere kadar etki ediyor hele bir de bipolar tip 2 karışık isen işin daha zor oluyor.
S. Çakır dedi: Welcome to gym. Genişletmek için tıkla... Dostum keşke "Spor yap geçer" geyiği bunu tamamen ortadan kaldırsa ama yok öyle bir şey ilaçlar bile bir yere kadar etki ediyor hele bir de bipolar tip 2 karışık isen işin daha zor oluyor.