Niye herkes beğenmemiş anlamadım. Ben sadece insanların niye bakım yaptığını sordum ve yakışıklılığın sadece doğuştan geldiğini söyledim. Niye bakım yapıldığını sordum.
Yani karşı cins olmasa ortalıkta çoban kıyafetiylemi gezerdin? Yani askerde olsan bakımsız gezersin yani değil mi? Bazıları havalı olmaya çalışıyor, Ama yakışıklı olmuyor. Sadece bakımlı oluyor o kadar.
Yani karşı cins olmasa ortalıkta çoban kıyafetiylemi gezerdin? Yani askerde olsan bakımsız gezersin yani değil mi? Bazıları havalı olmaya çalışıyor, ama yakışıklı olmuyor. Sadece bakımlı oluyor o kadar.
Bak şimdi bakımsız insanı kimse sevmez ne karşı ne de hemcinsi, en basit tabiri ile sen berbat kokan yüzü gözü kir veyahut dağınık bir tipi olan bir insanla takılır mısın? Hayır tabii ki de yoksa asla saygı duyulmaz ve sevenin olmaz bu kadar basit.
Biliyorum herkes yapmalı zaten. Bakımlı olunmalı, pis gözükmemek için yapılır. Ama bazı insanlar şık kıyafet giyer sonra etrafındaki bazı kişiler yakışıklı olmuşsun der? O ne alakaki yakışıklı olan zaten yakışıklıdır olmayan ne giysede tipsizdir. Bir de ben saç tıraşı olayım, kilo vereyim, spor yapayım ya da yetişkin olunca yakışıklı olacağım diye söylenen insanlar var. O yüzden böyle bir soru sordum. Bakım pis görünmemek için temiz olmak için yakışıklı olmak için değil. Bu yakışıklı olmayan insanlar niye yakışıklı olmaya çalışıyoki onu anlamadım? Yakışıklılık doğuştandır
Bak şimdi bakımsız insanı kimse sevmez ne karşı ne de hemcinsi, en basit tabiri ile sen berbat kokan yüzü gözü kir veyahut dağınık bir tipi olan bir insanla takılır mısın? Hayır tabii ki de yoksa asla saygı duyulmaz ve sevenin olmaz bu kadar basit.
Yok bakım yapılmalı temiz olmak için. Aslında konuyu asıl açma sebebim insanların yakışıklı olmak için bir şey yapmaya çalışması? Öyle bir şey yok yakışıklılık doğuştan. Sadece temiz görünmek için bakımlı olursun. Pis gözükmemek için.
Yani karşı cins olmasa ortalıkta çoban kıyafetiyle mi gezerdin? Yani askerde olsan bakımsız gezersin yani değil mi? Bazıları havalı olmaya çalışıyor, Ama yakışıklı olmuyor. Sadece bakımlı oluyor o kadar.
Kişisel temizlik ile bakımı birbirine karıştırma. Saçına fön çekince, koltuk altını tıraş edince, kaşlarının ortasını alınca bana göre bakımlı olmuyorsun. Bunlar yapman gereken şeyler zaten, kişisel temizliktir bana göre bunlar.
Uyumadan önce suratına cart curt maskesi yapmak, binlerce liralık parfümler ve deodorantlar kullanmak, binlerce liralık kıyafetler giymek bana göre bakımlı olmaktır.
Bunları bir insan karşı cins için yapar benim için.
Yok bakım yapılmalı temiz olmak için. Aslında konuyu asıl açma sebebim insanların yakışıklı olmak için bir şey yapmaya çalışması? Öyle bir şey yok yakışıklılık doğuştan. Sadece temiz görünmek için bakımlı olursun. Pis gözükmemek için.
Bu yakışıklılık değil karizmatiklik'tir halkımız bu iki şeyin aynı olmadığını bilmediği için yakışıklılık deyip geçiyor bu dediğin şeyleri yaparak karizma sahibi olabilirsin bu sebeple insanların gözüne daha hoş gelecektir.