Bir Aforizma #1

  • Konuyu başlatan Oreki
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2.072
Bildiğim şey aslında hiç bilmediğim bir şey olduğu için, bildiğim şeyi bilmediğimi düşünürken aynı zamanda biliyormuş ayağına yatıp kendimi bilmiş gibi görüyorum ve bunun akabinde kendimi hiçbir şeyi bilmemiş bir halde, bilgi havuzu içinde yüzerken bilmiyorum.

fatal error.jpg
 
İntihar etmek isteyen kişiler, aslında hayata neşeyle bakan, hayata neşe saçan kişilerdir ancak yaşadıklarından dolayı problem, sorunlar vb. sebeplerden hayattan bıkmışlardır. Yaşamak, onlar için bir acı durumuna dönüşebiliyor ve o acıyı sonlandırmak için ne yazık ki hayatını sonlandırıyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı