jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 15 Şubat 2021 #11 Bu kadar paran var, bankaya koysan sana ayda yaklaşık olarak 5 bin lira gelecek. Koymamak da ayrı zekilik. Neyse, geçmiş olsun.
Bu kadar paran var, bankaya koysan sana ayda yaklaşık olarak 5 bin lira gelecek. Koymamak da ayrı zekilik. Neyse, geçmiş olsun.
J jingletakan07 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 459 Çözümler 2 15 Şubat 2021 #12 Çok geçmiş olsun. O kadar parayı biriktirmek için verdikleri emeğe yazık olmuş
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 15 Şubat 2021 #13 Kreinnar dedi: Şahsen ben ölmeyi yeğlerdim. Genişletmek için tıkla... Dostum öldükten sonra o parayı nerede harcayacaksın canından değerli mal yoktur. Aileye geçmiş olsun.
Kreinnar dedi: Şahsen ben ölmeyi yeğlerdim. Genişletmek için tıkla... Dostum öldükten sonra o parayı nerede harcayacaksın canından değerli mal yoktur. Aileye geçmiş olsun.
Kreinnar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 1.627 Çözümler 3 15 Şubat 2021 #14 Jotariel dedi: Dostum öldükten sonra o parayı nerede harcayacaksın canından değerli mal yoktur. Genişletmek için tıkla... Harcayacak paran zaten kalmıyor. Sürünerek yaşamaktan zevk alıyorsanız ayrı bir durum. Sadece gerçekçi yaklaşıyorum.
Jotariel dedi: Dostum öldükten sonra o parayı nerede harcayacaksın canından değerli mal yoktur. Genişletmek için tıkla... Harcayacak paran zaten kalmıyor. Sürünerek yaşamaktan zevk alıyorsanız ayrı bir durum. Sadece gerçekçi yaklaşıyorum.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 15 Şubat 2021 #15 jax teller fanboyu dedi: Bu kadar paran var, bankaya koysan sana ayda yaklaşık olarak 5 bin lira gelecek. Koymamak da ayrı zekilik. Neyse, geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... İşte faiz için koymamışlar muhtemelen. Yorumlarda öyle yazıyorlar. Haram para yemek istemiyor olabilirler .
jax teller fanboyu dedi: Bu kadar paran var, bankaya koysan sana ayda yaklaşık olarak 5 bin lira gelecek. Koymamak da ayrı zekilik. Neyse, geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... İşte faiz için koymamışlar muhtemelen. Yorumlarda öyle yazıyorlar. Haram para yemek istemiyor olabilirler .
caglarcar Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 321 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 15 Şubat 2021 #16 O biriktirdikleri para ile önce ev alsalarmış keşke... Bu arada metaller yanarak kullanılamaz hale gelmez, gelemez.
O biriktirdikleri para ile önce ev alsalarmış keşke... Bu arada metaller yanarak kullanılamaz hale gelmez, gelemez.
Kreinnar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 1.627 Çözümler 3 15 Şubat 2021 #17 caglarcar dedi: O biriktirdikleri para ile önce ev alsalarmış keşke... Bu arada metaller yanarak kullanılamaz hale gelmez, gelemez. Genişletmek için tıkla... Ben de altınlar için aynı şeyi düşündüm ama belki vardır bir olayı deyip geçtim.
caglarcar dedi: O biriktirdikleri para ile önce ev alsalarmış keşke... Bu arada metaller yanarak kullanılamaz hale gelmez, gelemez. Genişletmek için tıkla... Ben de altınlar için aynı şeyi düşündüm ama belki vardır bir olayı deyip geçtim.
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #18 Geçmiş olsun.
Kastor Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 721 Çözümler 1 Yer 12. yüzyıldaki Şam 15 Şubat 2021 #19 Kreinnar dedi: Harcayacak paran zaten kalmıyor. Sürünerek yaşamaktan zevk alıyorsanız ayrı bir durum. Sadece gerçekçi yaklaşıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman Türkiye'deki 15 milyon insan ölsün direkt yaşamasın.
Kreinnar dedi: Harcayacak paran zaten kalmıyor. Sürünerek yaşamaktan zevk alıyorsanız ayrı bir durum. Sadece gerçekçi yaklaşıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman Türkiye'deki 15 milyon insan ölsün direkt yaşamasın.
Kreinnar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 1.627 Çözümler 3 15 Şubat 2021 #20 Kastor dedi: O zaman Türkiye'deki 15 milyon insan ölsün direkt yaşamasın. Genişletmek için tıkla... Neden olmasın?
Kastor dedi: O zaman Türkiye'deki 15 milyon insan ölsün direkt yaşamasın. Genişletmek için tıkla... Neden olmasın?