- Makaleler
- 1
Bu kadar paran var, bankaya koysan sana ayda yaklaşık olarak 5 bin lira gelecek. Koymamak da ayrı zekilik. Neyse, geçmiş olsun.
Dostum öldükten sonra o parayı nerede harcayacaksın canından değerli mal yoktur.Şahsen ben ölmeyi yeğlerdim.
Harcayacak paran zaten kalmıyor. Sürünerek yaşamaktan zevk alıyorsanız ayrı bir durum. Sadece gerçekçi yaklaşıyorum.Dostum öldükten sonra o parayı nerede harcayacaksın canından değerli mal yoktur.
İşte faiz için koymamışlar muhtemelen. Yorumlarda öyle yazıyorlar. Haram para yemek istemiyor olabilirlerBu kadar paran var, bankaya koysan sana ayda yaklaşık olarak 5 bin lira gelecek. Koymamak da ayrı zekilik. Neyse, geçmiş olsun.
Ben de altınlar için aynı şeyi düşündüm ama belki vardır bir olayı deyip geçtim.O biriktirdikleri para ile önce ev alsalarmış keşke...
Bu arada metaller yanarak kullanılamaz hale gelmez, gelemez.
O zaman Türkiye'deki 15 milyon insan ölsün direkt yaşamasın.Harcayacak paran zaten kalmıyor. Sürünerek yaşamaktan zevk alıyorsanız ayrı bir durum. Sadece gerçekçi yaklaşıyorum.
Neden olmasın?O zaman Türkiye'deki 15 milyon insan ölsün direkt yaşamasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.