Bir alanda nasıl uzmanlaşılır?

Enss755

Hectopat
Selam arkadaşlar ben günde 10 saat çalışıyorum. Sonra eve gelip 6 saat PC oynayip yatıyorum. Kendimi çok boş hissediyorum. Önceden Udemy'den mobil yazılımcı ve Photoshop dersleri satın almıştım. Onları da maksimum 1 hafta çalıştım sonra bıraktım. Çok istekli başlıyorum ama 1 hafta içinde isteğim gidiyor. Bir alanda uzmanlaşmak istiyorum fakat dediğim gibi bir alanda maksimum 1 hafta duruyor birakiyorum. Kendimi nasıl motive edebilirim. Zaten ileride bilgisayar ile ilgili bir meslek düşünüyorum.

Selam arkadaşlar ben günde 10 saat çalışıyorum. Sonra eve gelip 6 saat PC oynayip yatıyorum. Kendimi çok boş hissediyorum. Önceden Udemy'den mobil yazılımcı ve Photoshop dersleri satın almıştım. Onları da maksimum 1 hafta çalıştım sonra bıraktım. Çok istekli başlıyorum ama 1 hafta içinde isteğim gidiyor. Bir alanda uzmanlaşmak istiyorum fakat dediğim gibi bir alanda maksimum 1 hafta duruyor birakiyorum. Kendimi nasıl motive edebilirim. Zaten ileride bilgisayar ile ilgili bir meslek düşünüyorum.
Ben oyun yapımcılığı ile uğraşıyorum eğer ilginizi çekerse Unity indirip deniyebilirsiniz veya Blender ile 3D modelleme
yapabilirsiniz.

Ben oyun yapımcılığı ile uğraşıyorum eğer ilginizi çekerse Unity indirip deniyebilirsiniz veya Blender ile 3D modelleme
yapabilirsiniz.
Hocam bu modelleme işleri için hayal gücünün geniş yaratıcılık yeteneğin filan olmadı gerekmez mi ?
Çalışarak tabii ki.
Çalışma düzeninizi kendinizi mutlu edecek şekilde planlayın. Kendinizi zorunlarsanız sıkılırsınız.
Olabilir . Kendimi zorunlu tutuyorum 2 güne sıkılıyorum sonra.

Hocam bu modelleme de yada unity ile oyun yapımcılığında uzmanlasirsam filan ileride meslek olarak yapılabilir mi?
Kendi oyununuzu yapın mesela "Erzurum" gibi saygısızlık gibi olmamsın ama gerçekten kötü bir oyun bile sattı ben ilerde kendi stüdyomu kurmayı planlıyorum şuan Türkiyede oyun yapmaya çalışan benim gibi 11 12 yaşında bir sürü çocuk var bence 9 10 sene sonra Türkiye Dünya oyun sektöründe önemli bir ülke olacak.
Hocam bu modelleme de yada unity ile oyun yapımcılığında uzmanlasirsam filan ileride meslek olarak yapılabilir mi?
Ayrıca sisteminiz nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı