I upgraded to 10 Home from 8.1 Enterprise on July 8th. Approximately 1 hour after finishing the upgrade, and before I had even installed any programs (besides my wireless card and maybe Chrome), a
Tahmin yürüteceğim, driverı yanlış bir yere kurmaya çalışmış olabilirsin. HDD/SSD SATA kablolarını çıkarıp içine üfle geri tak, ekran kartı/işlemci söküp geri tak. Bunları yapacaksan çıkardığım parçaları bir 30 dakika beklet sonra tak.
Tahmin yürüteceğim, driverı yanlış bir yere kurmaya çalışmış olabilirsin. HDD/SSD SATA kablolarını çıkarıp içine üfle geri tak, ekran kartı/işlemci söküp geri tak. Bunları yapacaksan çıkardığım parçaları bir 30 dakika beklet sonra tak.
Konuyu hortlatmış olacağım ama ben yeni karşılaştıysam tekrardan karşılaşan ve durumu çözemeyen arkadaşlar için yazmak istedim.
Sorun bazı acer, packard bell, vs üreticilerin driver güncelleme sisteminden kaynaklanıyor. isterseniz program ekle kaldırdan DriverSetupUtility programını silin veya
Windows+R ye "Taskschd.msc" yazıp zamanlandırılmış görevlere girip ACC yi devre dışı bırakın. Ben problemi bu şekilde çözdüm. Daha uzman arkadaşlar varsa "C:\Program Files\DriverSetupUtility\FUB\FUB_Send.bat" buradaki dosyanın içeriğini düzenleyebilirler. Sorun bu dosyadan kaynaklanıyor.