Bir anda CMD açıldı

Makaleler
1
Yer
Ev
Daha fazla  
Az önce CMD açıldı ve bu çıktı, normal midir?
Veya neden olmuş olabilir? Hiçbir güncelleme yapmadım.

2021-06-11 14_04_04-C__Windows_SYSTEM32_cmd.exe.png

Eki Görüntüle 1064244

Acer'in Driver Setup Utility programından kaynaklı bir sorun. Çözümü yukarıdaki linkte bulunmakta.

Eki Görüntüle 1064244

Tahmin yürüteceğim, driverı yanlış bir yere kurmaya çalışmış olabilirsin. HDD/SSD SATA kablolarını çıkarıp içine üfle geri tak, ekran kartı/işlemci söküp geri tak. Bunları yapacaksan çıkardığım parçaları bir 30 dakika beklet sonra tak.

Tahmin yürüteceğim, driverı yanlış bir yere kurmaya çalışmış olabilirsin. HDD/SSD SATA kablolarını çıkarıp içine üfle geri tak, ekran kartı/işlemci söküp geri tak. Bunları yapacaksan çıkardığım parçaları bir 30 dakika beklet sonra tak.

Sürücü kurmadım Windows Update'de kurmamış.
Kaspersky bir şey bulamadı çok ilginç nereden yüklendi bu.

Son düzenleme:
Konuyu hortlatmış olacağım ama ben yeni karşılaştıysam tekrardan karşılaşan ve durumu çözemeyen arkadaşlar için yazmak istedim.

Sorun bazı acer, packard bell, vs üreticilerin driver güncelleme sisteminden kaynaklanıyor. isterseniz program ekle kaldırdan DriverSetupUtility programını silin veya
Windows+R ye "Taskschd.msc" yazıp zamanlandırılmış görevlere girip ACC yi devre dışı bırakın. Ben problemi bu şekilde çözdüm. Daha uzman arkadaşlar varsa "C:\Program Files\DriverSetupUtility\FUB\FUB_Send.bat" buradaki dosyanın içeriğini düzenleyebilirler. Sorun bu dosyadan kaynaklanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı