Çözüldü Bir anda CMD açılıp kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emirhan Furuncu

Centipat
Daha fazla  
Oyun oynarken veyahut da Google'da takılırken anlık geliyor. Oyun alta atıyor ve hemen gidiyor, PRTSC ile yakaladım görüntüyü. Çözüm bulamadım, yardım.

image.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve "SFC /scannow" komutu girin. İşlem tamamlandıktan sonra pencereyi kapatıp, sorunun devam edip etmediğini kontrol edin ve sonuca dair bizi bilgilendirin.

Dediğinizi yapmıştım evet ama işe yaramadı. Ben de ekrana gelen CMD'deki bulunan konuma gittim, o dosyaları komple sildim, bir daha gelmedi :)
Güncelleme yaparken PC üstünde gelen yazılım hatalara maruz kalıyor. O yazılımın güncelleme yapması engellenip kendimiz manuel olarak yapabiliriz.

Görev zamanlayıcı içindeki görevleri devre dışı bırakabiliriz.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve "sfc /scannow" komutu girin. İşlem tamamlandıktan sonra pencereyi kapatıp, sorunun devam edip etmediğini kontrol edin ve sonuca dair bizi bilgilendirin.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve "SFC /scannow" komutu girin. İşlem tamamlandıktan sonra pencereyi kapatıp, sorunun devam edip etmediğini kontrol edin ve sonuca dair bizi bilgilendirin.

Dediğinizi yapmıştım evet ama işe yaramadı. Ben de ekrana gelen CMD'deki bulunan konuma gittim, o dosyaları komple sildim, bir daha gelmedi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı