Bir anda görüntü gitti

Zeldry

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, dün akşam bilgisayarımda bilinmeyen bir şekilde güç kablosu yandı ve eridi, ardından ben temizleyip yeni bir güç kablosu taktım, dün akşam sorunsuz çalışıyordu görüntü vardı her şey iyi idi, bugün eve gelip bilgisayarı açtığımda monitöre görüntü gelmiyordu, başka bir monitör denedim, kabloları çıkarıp taktım, temizledim, farklı kablolar denedim fakat nafile, ne olmuş olabilir?

Ekstra olarak bilgisayar açılıyor, alt F4 yapıp PC'yi kapatabiliyorum, yani tuşları algılıyor, sadece görüntü gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü gitti diyince, ufak bir şaka yapayım dedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tavsiye olarak, bir bilgisayar servisine götür, kendi başına çözmen çok zor ve olanaksız. Dahada kötü duruma getirebilirsin

Güç kablosunu yakacak büyük sıkıntı varken neden PC çalıştırıldı? PSU veya prizle ilgili sıkıntı olabilir.

Dediğim gibi dün hiçbir sorun yoktu sadece güç kablosu yanmıştı, yeni bir güç kablosu taktığımda sorunsuz şekilde kullanmaya devam ettim, yaklaşık 1 saat önce ise görüntü gelmeyi bıraktı.

Zaten yandığını fark ettiğim anda bilgisayarı kapattım tüm kabloları çıkardım tertemiz yapıp yeni güç kablosu ile birlikte bilgisayarı açtım ve sorun yoktu, sorun bugün başladı, ki hiçbir şey yapmamıştım.

Dosya Ekleri

• IMG_20231008_220351.jpg
    IMG_20231008_220351.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 56
PSU tarafından yanmış ve çok kötü bir durum. PSU bir sıkıntı çıkarıp anakart ünitelerine de zarar vermiş olabilir. PSU değiştirip deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı