Klavye bir anda çalışmamaya başladı

hellna

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar. Laptopuma taktığım harici klavye bir anda tuhaflaştı. Açıklamak gerekirse şöyle, nedenini anlamadığım bir şekilde herhangi karakter girdisi almamaya başladı ve ışıkları da gitti. Ancak her bir tuşa bastığımda USB giriş çıkış sesi geliyor. Bilgisayarı defalarca yeniden başlatmayı, sistemi güncellemeyi ve Microsoft Forum'dan Regedit ile EnhancedPowerModEnabled yapmayı denedim. Bunların hiçbir etkisi olmadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

Selamlar. Laptopuma taktığım harici klavye bir anda tuhaflaştı. Açıklamak gerekirse şöyle, nedenini anlamadığım bir şekilde herhangi karakter girdisi almamaya başladı ve ışıkları da gitti. Ancak her bir tuşa bastığımda USB giriş çıkış sesi geliyor. Bilgisayarı defalarca yeniden başlatmayı, sistemi güncellemeyi ve Microsoft Forum'dan Regedit ile EnhancedPowerModEnabled yapmayı denedim. Bunların hiçbir etkisi olmadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

Klayve modeliniz ne? Başlıca yaşadığım sorunlar: Yanlış güncelleme portlarımı çalışamaz yapmıştı. Bende seri numarasıyla resmi siteden sürücüleri baştan kurmuştum. Portları değiştirmeyi de deneyin.

Aslında modeli yazmama sebebim 3-4 yıllık Piranha olması :D. Sürücüsü vs yok bildiğim kadarıyla. Portları değiştirmeyi de denemiştim hepsine tak çıkar yaptım birkaç kere aralıklı-aralıksız yine olmadı.

USB portta başka cihazlar çalışıyorsa klavye bozulmuştur. Çözümü yok yenisini alman lazım.

Benim de birden eski klavyem çok garipleşti bazı tuşlar basmıyor her gün basmayan tuşlar değişiyor acaba son Windows guncellemesiyle alakası olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı