Çözüldü Bir anda Mouse ve kablosuz adaptörü kopuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UBerk

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
8
Merhaba. Bir anda İnternet adaptörü ve Mouse kopuyor, 3 saniye sonra Mouse geliyor ancak adaptör gelmiyor. Aygıt yöneticisinden güç kazancı seçeneğini kapattım. Güç seçeneklerinden hiçbir cihaz kapatılmasını seçtim. Adaptörün kablosunu değişirdim. Hiçbir şekilde düzelmedi. Driver güncellemek çözüm olabilir mi ve başka ne deneyebilirim? Lütfen temiz kurulum gibi şeyler önermeyin.

Çözüm
Belki BIOS ayarlarını varsayılan ayarlara getirmek işe yarayabilir. Bir de aşağıdaki linke bakmanızı öneririm aşağıdakilerin çoğunu uygulamışsınız ama bir bakın derim.

Hocam eğer anakartınız mATX ise ben eski bilgisayarımda buna benzer problemler yaşadım. Böyle bir kart aldım kurtuldum.
.

Anakartım ATX. Asus N-14 kullanıyorum ve sorun adaptörde değil. Driver güncelledim, şimdi test ediyorum.
Sorun büyük ihtimalle USB girişlerinde anakart üzerinde bulunan USB girişlerini kullanın olmazsa kasadaki USB girişlerini deneyin. Virüs taraması yapmayı da deneyin.
Virüs dışında hepsini yaptım.

USB adaptör arızalı olabilir. Bu da USB kontrolcüsünün saçmalayıp diğer USB cihazlarını etkiliyor da olabilir. Önce USB adaptörü çıkarıp mouse test et. Sonra mouse çıkart USB adaptörü test et. Başka bir USB hub kullanıyorsan onda da sorun olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı