Çözüldü Bir anda Valorant hesabı çalındı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam ayıp olacak ama bende işin içinde olduğum için biliyorum Valorant'ta e mailinizi herkes görebilir yeter ki Valorant kullanıcı ve şifrenizi bilsinler ki bunları da korumanız zor açıkçası her 2 haftada bir şifre değiştirmelisiniz çünkü Riot gerçekten hiç veri korumayı beceremiyor 12 yaşındaki bir velet bile elini kolunu sallayarak yüz binlerce Valorant hesabının verilerine erişebiliyor. Valorant hesabınızın üzerinden e postanıza telefon numaranıza Valorant hesabının ne zaman kurulduğuna isminize ve soy isminize çok kolay ulaşılabiliyor ki zaten hesabı bilet atarak alıyorlar kendilerini siz gibi tanıtıp bu bilgileri veriyorlar bu bilgilerde hesabı üstlerine almak için yetiyor.

Hocam Mail'de 2 aşamalı doğrulama var yine de çalabilirler mi?

Hesabın telefonunu dogrulamadim.
Doğrulamadıysan sıkıntı yok

Hocam Mail'de 2 aşamalı doğrulama var yinede çalabilirler mi
Hocam bilet atıyorlar valorant desteğe "Gmail Hesabım Silindi erişemiyorum" diye sonra valorant bunlardan bilgiler istiyor e bu adamlar hesabın ne zaman kurulduğunu telefonunu (varsa) e postasını biliyor hepsini yazıyor normalde bunların gizli olması gerekli mesela ilk açtığğın ajanı soruyor bunuda hesabın kurulduğu tarihten tahmin etmek çok kolay ve genellikle tutuyor ilk aldığın skini soruyor hesaptaki en eskisini yazıyorsun sonra bunları doğruluyorlar eğer çoğu tutarsa senin istediğin e posta ile değiştiriyorlar

Bende yalan söylemeyeceğim açıkçası genellikle uzun süre girilmeyen hesaplar çalınıyor ve kurtaranı olmuyor tabi bende bu işin içinde olduğum için elimde 20 den fazla değerli hesap var ama bu arkadaş gibi hesaplar aktif hesaplar olursa alamıyorsunuz yani oyunu hep oynuyorsanız sıkıntı yok 1 kere bu durumu yaşarsınız belki o kadar ki bu bilet atmadan önce e postaya aynı şifre ile girmeye çalışıyorlar olmazsa bunu deniyorlar

Doğrulamadıysan sıkıntı yok

Hocam bilet atıyorlar valorant desteğe "Gmail Hesabım Silindi erişemiyorum" diye sonra valorant bunlardan bilgiler istiyor e bu adamlar hesabın ne zaman kurulduğunu telefonunu (varsa) e postasını biliyor hepsini yazıyor normalde bunların gizli olması gerekli mesela ilk açtığğın ajanı soruyor bunuda hesabın kurulduğu tarihten tahmin etmek çok kolay ve genellikle tutuyor ilk aldığın skini soruyor hesaptaki en eskisini yazıyorsun sonra bunları doğruluyorlar eğer çoğu tutarsa senin istediğin e posta ile değiştiriyorlar
Riot Games gibi bir şirket bu açıkları veriyor ise çok oyuncu kaybetmez miydi? Ya da şikayet gelmez miydi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı