Bir Apple fanboyun günlüğü

Apple'ye kötü denmiyor zaten. Türkiye'de alınmaz o kadar paraya değmez deniliyor.
Apple ürünleri yatırımdır. Aldıysan paran boşa gitmez. Satmak istediğinde birim olarak daha fazla paraya satarsın. Paranın TL’de durup paçavraya dönmesinden daha mantıklı bir iPhone almak.

Garibime giden birşey var:fanboyluk.Bana göre fanboyluk çok saçma birşey.Bu herşey için geçerli.Samsung içinde geçerli,Mi içinde,Apple içinde.Günümüzde çoğu insan sırf arkasında elma logosu olsun diye gidip eski İphone'lardan alıyorlar.Yeni İphone'ları(12 ve üstü) paran varsa alırsın ama sırf elma diye o fiyat bandında çok daha iyi Android telefonlar bulabilecekken gidip eski İphone'ler almak(X ailesi ve çok ucuza bulunmadığı sürece 11) saçmalık.Gele gidip desteği kesilmiş 7,6s gibi şeyler almak daha bir saçmalık.O fiyata çok daha iyi Android telefonlar alınabilir.Ayrıca hayır, Android artık kasmıyor. Bana sorarsanız para varsa İphone alınabilir ama para yoksa gidip eski nesil İphone almak saçmalık.

Apple ürünleri yatırımdır. Aldıysan paran boşa gitmez. Satmak istediğinde birim olarak daha fazla paraya satarsın. Paranın TL'de durup paçavraya dönmesinden daha mantıklı bir iPhone almak.

Şu an sıfırdan hiçbir iPhone modeli alınmaz. iPhone 11 alsak hem eskidi hem de çok gereksiz pahalı. X serisi zaten gerek bile yok. Ama iPhone 11'i olan kişi satıp üstüne para ekleyip model yükseltebilir X serisi olanda satıp model yükselebilir. Dediğim gibi sıfırdan almak çok mantıksızca olur parayı çöpe atmak gibi bir şey.

Paran varsa sıfır alacaksın bu kadar basit.

6 sayfalık bu yazıyı okumak çok keyifliydi NVIDIA fanboyunun günlüğü ne zaman yayınlanacak? Yalnız NVIDIA fanboyu için şartım sadece oyun oynayan biri olması eğer edit, render falan yapıyorsa NVIDIA tercih etmek zorunda olduğu için fanboy olması normal olur. @The Virtuoso bu arada bana fanboyu olduğum şeyler hakkında neden konuşmamam gerektiğini hatırlattığınız için teşekkür ederim. Her fanboydan bekleneceği gibi taraflı, eleştiriye kapalı ve yer yer tapınma seviyesinde sevda gösterilmiş konuda. Sadece sizden değil diğer fanboylardan da bahsettim cümlemde. Ha bunu kötü algılamayın dediğim gibi bu tarz şeyler her fanboydan beklenir. Ben sırf bu yüzden fanboyu olduğum şeylerden konuşmaktan kaçınıyorum.

Paran varsa sıfır alacaksın bu kadar basit.

Yanlış anlamışsın ama, şunu diyorum paran var ama şu an başka telefon kullanıyorsun diyelim, o parayla direkt iPhone 14'e geçilmez çok gereksiz para harcamış olursun. 2. el alacaksın demiyorum yine sıfır ama direkt geçmiyeceksin. Önceden iPhone 11 olur onu satıp iPhone 13 alırsın böyle sıfırdan iPhone alınmış olmuyor işte.

Bu seri tutacak gibi duruyor. Başka günlükler de yazmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…