Bir ay bile kullanmadığım Fury E-Sport SSD'nin sağlığı %70'e düşmüş

altaybond40

Hectopat
Makaleler
1
SSD veya HDD modeli
Fury 128GB
Anakart
Gigabyte G41M comvo rev 2.0
26 Aralıkta elime ulaşan Fury 128 GB SSD, ilk hafta eski HDD'ye göre çok iyiydi, hızlıydı. Sağlığı %100'dü. O ilk 1 haftadan sonra 2 hafta boyunca bilgisayarı hiç kullanmadım, prize bile takılmadı yani ama bugün açtım sağlığı %70'e düşmüş. İade mi etmeliyim yoksa %9 sağlıkta olan HDD ile kullandığım için HDD, SSD'yi bozmuş mu? Toplam 21 gün oluyor elime geçeli. Kutusu bile duruyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
26 Aralık ta elime ulaşan Fury 128 GB SSD, ilk hafta eski HDD'ye göre çok iyiydi, hızlıydı. Sağlığı %100'dü. O ilk 1 haftadan sonra 2 hafta boyunca bilgisayarı hiç kullanmadım, prize bile takılmadı yani ama bugün açtım sağlığı %70'e düşmüş. İade mi etmeliyim yoksa %9 sağlıkta olan HDD ile kullandığım için HDD, SSD'yi bozmuş mu? Toplam 21 gün oluyor elime geçeli. Kutusu bile duruyor.

Eki Görüntüle 1634967

İade kabulu olur mu bilmiyorum ama kesinlikle geri gönderilmeli; yenisi ile değiştirilmeli.

Geçen ay konuyla ilgili yorum yapmıştım. Düpedüz Kingston'ı taklit edecek ticari ahlaka sahip bir firmanın kaliteli ürün yapmasını beklemek en hafif tabirle saflıktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geçen ay konuyla ilgili yorum yapmıştım. Düpedüz Kingston'ı taklit edecek ticari ahlaka sahip bir firmanın kaliteli ürün yapmasını beklemek en hafif tabirle saflıktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kingston markasının çalmasını mı almışım. Yorumlarda hepsi iyi diyordu.

Kingston markasının çalmasını mı almışım. Yorumlarda hepsi iyi diyordu.

Kingston markasının çakması bile değil tamamen alakasız. Sen Fury diye bir markanın E-Sport isimli modelini almışsın. Kısaca çöp.

Hem yorumlara ne bakıyorsun, oradakilerin çoğu tek hücreli canlılar. Al örnek;

Screenshot_4.jpg

@Recep Baltaş katılıyorum. Bazı satıcılar sırf ürünü öne çıksın diye yorum yapmadan sadece yıldız bırakıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı