Muhammed AKYÜZ
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Laptop Modeli: CASPER Nirvana MB50IA1
İşlemci(CPU): Intel İ3 2350M 2.30GHz
Ram: 8 GB
Dahili Ekran Kartı: İntel HD 3000
Harici Ekran Kartı(GPU): ATI Radeon HD 6470M
Disk: Kingstone 240 GB(SSD)
Eski bilgisayarımı bir oyun konsoluna çevirmek istememin sebepleri ilk olarak bilgisayar Windows 7 de dahi zorlanıyor ve ikinci sebep ise iki kişi en kötüsünden PES 2006 dahi olsa beraber gamepad ile oynamak fakat araştırmalarımın sonucunda "batocera" adlı bir işletim sistemi buldum. Kurduktan sonra BIOS pack diye dosya varmış onu atmam gerekiyormuş onu da attım ama oyun atma sırasında sorun oldu ben PlayStation 2 oyunları seçtim indirdim batoceraya ekledikten sonra kurmak istediğim oyunlar karıştı. GTA San Andreas, Mortal Kombat ve PES 2013 oyunlarının ana dizinindeki dosyalar çıktı mesela GTA San Andreas'ın scripts dosyası gibi dosyalar çıktı. Bu olayları batocerada benmi yaşadım yoksa yanlışmı yaptım bilmiyorum. Araştırdım hiç olumlu konular bulamadım şimdi artık hesap oluşturarak buraya sormak istedim. Batocera yı eğer halledersem ne mutlu bana çünkü bir oyun konsolu gibi bir arayüze sahip ve gamepad aracılığıyla oynama fırsatı olduğu için yardım ederseniz mutlu olurum. Son olarak batocera dışında bir işletim sistemi önerirseniz dahi yine çok sevinirim.
Donanım bilgilerim.
Anakart: Gigabyte G31M-ES2l
İşlemci: Intel Pentium Dual Core E5300 (2çekirdek 2.60 GHz)
RAM: 2+2 = 4 GB (DDR2)
Ekran kartı: Atı Radeon HD 4600.
Donanım bilgilerim.
Anakart: Gigabyte G31M-ES2l
İşlemci: Intel Pentium Dual Core E5300 (2çekirdek 2.60 GHz)
RAM: 2+2 = 4 GB (DDR2)
Ekran kartı: Atı Radeon HD 4600.