qwerxa Picopat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 Rüyamda bilgisayarımın cayır cayır yandığını gördüm ve merak ediyorum, bilgisayar neden ve nasıl yanar?
Rüyamda bilgisayarımın cayır cayır yandığını gördüm ve merak ediyorum, bilgisayar neden ve nasıl yanar?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.622 Makaleler 25 Çözümler 172 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 6 Mart 2025 #2 qwerxa dedi: Rüyamda bilgisayarımın cayır cayır yandığını gördüm ve merak ediyorum, bilgisayar neden ve nasıl yanar? Genişletmek için tıkla... PSU Dışındaki donanımlar cayır cayır yanmaz. Kablolar ufaktan yanabilir tam oturmadıysa. PSU dandikse yanabilir.
qwerxa dedi: Rüyamda bilgisayarımın cayır cayır yandığını gördüm ve merak ediyorum, bilgisayar neden ve nasıl yanar? Genişletmek için tıkla... PSU Dışındaki donanımlar cayır cayır yanmaz. Kablolar ufaktan yanabilir tam oturmadıysa. PSU dandikse yanabilir.
Alperenclhsz Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #3 İşlemci veya ekran kartı çok zorlandığında ve aşırı ısındığında yanma olur diye biliyorum.
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.100 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #4 qwerxa dedi: Rüyamda bilgisayarımın cayır cayır yandığını gördüm ve merak ediyorum, bilgisayar neden ve nasıl yanar? Genişletmek için tıkla... Dandik PSU yüzünden olabilir.
qwerxa dedi: Rüyamda bilgisayarımın cayır cayır yandığını gördüm ve merak ediyorum, bilgisayar neden ve nasıl yanar? Genişletmek için tıkla... Dandik PSU yüzünden olabilir.
AMr.TalhaA Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.383 Çözümler 6 6 Mart 2025 #5 Düşük kalite PSU, kısa devre, kablo sorunları, ani voltaj yükselmesi diye uzar gider.
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #6 qwerxa dedi: bilgisayar neden ve nasıl yanar? Genişletmek için tıkla... İsminde ''Game'' ibaresi olan herhangi bir marka Psu alırsan yanar. Ah tabi Rampage'yide ekleyelim.
qwerxa dedi: bilgisayar neden ve nasıl yanar? Genişletmek için tıkla... İsminde ''Game'' ibaresi olan herhangi bir marka Psu alırsan yanar. Ah tabi Rampage'yide ekleyelim.
Alperenclhsz Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #7 Alperenclhsz dedi: İşlemci veya ekran kartı çok zorlandığında ve aşırı ısındığında yanma olur diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz donanımsal cahilim kusura bakma.
Alperenclhsz dedi: İşlemci veya ekran kartı çok zorlandığında ve aşırı ısındığında yanma olur diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz donanımsal cahilim kusura bakma.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.452 Çözümler 23 Yer İstanbul 6 Mart 2025 #8 qwerxa dedi: Rüyamda bilgisayarımın cayır cayır yandığını gördüm ve merak ediyorum, bilgisayar neden ve nasıl yanar? Genişletmek için tıkla... PSU veya kısa devre yüzünden olur veyahut aşırı derece bileşenler sıcaklık değerlerine ulaşırsa.
qwerxa dedi: Rüyamda bilgisayarımın cayır cayır yandığını gördüm ve merak ediyorum, bilgisayar neden ve nasıl yanar? Genişletmek için tıkla... PSU veya kısa devre yüzünden olur veyahut aşırı derece bileşenler sıcaklık değerlerine ulaşırsa.
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.100 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #9 Alperenclhsz dedi: İşlemci veya ekran kartı çok zorlandığında ve aşırı ısındığında yanma olur diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin yanması zor çünkü belirli bir sıcaklıktan sonra kendini kapatır. Ekran kartlarının içindeki chipset gibi şeyler yanar ama dandik PSU olursa ihtimali artar.
Alperenclhsz dedi: İşlemci veya ekran kartı çok zorlandığında ve aşırı ısındığında yanma olur diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin yanması zor çünkü belirli bir sıcaklıktan sonra kendini kapatır. Ekran kartlarının içindeki chipset gibi şeyler yanar ama dandik PSU olursa ihtimali artar.
qwerxa Picopat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #10 RyNx358 dedi: Dandik PSU yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... AMr.TalhaA dedi: Düşük kalite PSU, kısa devre, kablo sorunları, ani voltaj yükselmesi diye uzar gider. Genişletmek için tıkla... Hocam ani voltaj yükselmesi nasıl oluyor. qwerxa dedi: Hocam ani voltaj yükselmesi nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... RyNx358 dedi: Dandik PSU yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... Bendeki PSU kaliteli neyse ki.
RyNx358 dedi: Dandik PSU yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... AMr.TalhaA dedi: Düşük kalite PSU, kısa devre, kablo sorunları, ani voltaj yükselmesi diye uzar gider. Genişletmek için tıkla... Hocam ani voltaj yükselmesi nasıl oluyor. qwerxa dedi: Hocam ani voltaj yükselmesi nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... RyNx358 dedi: Dandik PSU yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... Bendeki PSU kaliteli neyse ki.