PSU Dışındaki donanımlar cayır cayır yanmaz. Kablolar ufaktan yanabilir tam oturmadıysa. PSU dandikse yanabilir.Rüyamda bilgisayarımın cayır cayır yandığını gördüm ve merak ediyorum, bilgisayar neden ve nasıl yanar?
Rüyamda bilgisayarımın cayır cayır yandığını gördüm ve merak ediyorum, bilgisayar neden ve nasıl yanar?
İsminde ''Game'' ibaresi olan herhangi bir marka Psu alırsan yanar. Ah tabi Rampage'yide ekleyelim.bilgisayar neden ve nasıl yanar?
İşlemci veya ekran kartı çok zorlandığında ve aşırı ısındığında yanma olur diye biliyorum.
PSU veya kısa devre yüzünden olur veyahut aşırı derece bileşenler sıcaklık değerlerine ulaşırsa.Rüyamda bilgisayarımın cayır cayır yandığını gördüm ve merak ediyorum, bilgisayar neden ve nasıl yanar?
İşlemci veya ekran kartı çok zorlandığında ve aşırı ısındığında yanma olur diye biliyorum.
Dandik PSU yüzünden olabilir.
Düşük kalite PSU, kısa devre, kablo sorunları, ani voltaj yükselmesi diye uzar gider.
Hocam ani voltaj yükselmesi nasıl oluyor.
Dandik PSU yüzünden olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.