Aslında 5 bin TL bile fazla. Maksimum 3.500 veya 4 bin verilmeli. Zaten online oyun oynayacaksan bir de oyunlara para gidecek. 5000 TL’den fazla verilmez.
Bana sorarsanız 60Hz panelde 70 FPS alırken monitör yenileme hızından yüksek FPS aldığı için mutluyken 60 FPS'e düşünce FPS yenileme hızına zar zor yetiştiği için daha kötü bir tecrübe yaşıyor olabilir.
Sonuçta ortalama 60 FPS alıyor olabilir ama yer yer düşüyordur elbette.
Ha bir şey daha var söylemem gereken. FPS 100'ün altındayken 10 FPS bile büyük fark yaratıyor bana sorarsanız. Ama CS:GO gibi zaten rahatça 200-300 FPS alınan oyunlarda 10 ek kare aynı farkı yaratmıyor, yüzdelik olarak bakmak lazım.
Bana sorarsanız 60Hz panelde 70 FPS alırken monitör yenileme hızından yüksek FPS aldığı için mutluyken 60 FPS'e düşünce FPS yenileme hızına zar zor yetiştiği için daha kötü bir tecrübe yaşıyor olabilir.
Sonuçta ortalama 60 FPS alıyor olabilir ama yer yer düşüyordur elbette.
Ha bir şey daha var söylemem gereken. FPS 100'ün altındayken 10 FPS bile büyük fark yaratıyor bana sorarsanız. Ama CS:GO gibi zaten rahatça 200-300 FPS alınan oyunlarda 10 ek kare aynı farkı yaratmıyor, yüzdelik olarak bakmak lazım.
Son sınıf oyunlarda Ultra ayarları kaldıramayacak bir işlemcidir. Oyun test videolarında Low %0.1 25 FPS'e kadar düşüyor, kimse kusura bakmasın R5 2600'ün yanından bile geçemez.