antoniomontana
Hectopat
Benim arkadaşıma verdiğim bir kasa vardı kendisine yeni PC almış o ekran kartını almayı dusunuyorum 2 tane ekran kartı kullanılabilir mi?
"Benim arkadaşıma verdiğim bir kasa vardıö kendisine yeni PC almışö o ekran kartını almayı dusunuyorumö 2 tane ekran kartı kullanılabilir mi?"
duruma göreBenim arkadaşıma verdiğim bir kasa vardı kendisine yeni PC almış o ekran kartını almayı dusunuyorum 2 tane ekran kartı kullanılabilir mi?
Ayrı kartlar da kullanılabilir. Oyun oynarken gereksiz uygulamaları yanda açmak için kullanılabilir. Minecraft gibi bazı oyunları hangi GPU'dan açabileceğinizi srçebiliyorsunuz, 2. AFK hesap açmak için kullanılabilir. Yayın kayıt için kullanılabilir.
Technopat öneriyor ben de mesaj sayımı arttırmak ve yardımcı olmak amacıyla yazıyorum.H
Hocam bu konu eski nereden buldunuz.![]()
Evet. Anakart desteklemeli.Benim arkadaşıma verdiğim bir kasa vardı kendisine yeni PC almış o ekran kartını almayı dusunuyorum 2 tane ekran kartı kullanılabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.