Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar UPlay'de rayman Legends diye bir oyun bedava oldu 2 kişilik oynanıyor tabii farklı tuşlarla peki bilgisayara 2 tane klavye takıp birini arkadaşıma vermek biriyleme kendim oynamam mümkün mü?
Arkadaşlar UPlay'de rayman Legends diye bir oyun bedava oldu 2 kişilik oynanıyor tabii farklı tuşlarla peki bilgisayara 2 tane klavye takıp birini arkadaşıma vermek biriyleme kendim oynamam mümkün mü?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Mayıs 2020 #2 Evet, mumkun. Artı 0 Eksi
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.881 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 1 Mayıs 2020 #3 Ben Fifa'da ve belli başlı araba yarışlarında denemiştim kabul etmemişti. Şöyle ki iki klavye takmak mümkün ama ikisini de 1.oyuncu olarak algılıyor. Artı 0 Eksi
Ben Fifa'da ve belli başlı araba yarışlarında denemiştim kabul etmemişti. Şöyle ki iki klavye takmak mümkün ama ikisini de 1.oyuncu olarak algılıyor.