Arkadaşlar eski bir laptopa (Windows 10'a sahip ) USB takıp Windows 10 yükleyip USB'ye atmayı düşünürüyorum. Oradaki Windows 10 etkinliğini yitirir mi? Çünkü laptop benim değil bir şey olsun istemiyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
www.technopat.net
Buradaki yönlendirmeleri takip edin yeter. Siz direk USB flash belleğe atacaksınız zaten onunda bilgilendirmesi bulunmakta.
Arkadaşlar eski bir laptopa (Windows 10'a sahip ) USB takıp Windows 10 yükleyip USB'ye atmayı düşünürüyorum. Oradaki Windows 10 etkinliğini yitirir mi? Çünkü laptop benim değil bir şey olsun istemiyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Çok devrik yazmışsınız ama anladığım kadarıyla başka bir bilgisayarda Windows 10 Kurulum USB'si hazırlayacaksınız. Eğer doğru anladıysam hayır bir zararı olmaz.
Çok devrik yazmışsınız ama anladığım kadarıyla başka bir bilgisayarda Windows 10 Kurulum USB'si hazırlayacaksınız. Eğer doğru anladıysam hayır bir zararı olmaz.