Parçalarınızı aldıklarınızda kullanma kılavuzunda ortalama kaç sene götüreceği yazacaktır eski Athlon sistemimin bilgisinde 9 sene yazıyordu ama 11 sene götürdü.
10 yıllık bilgisayarım vardı. Oyun oynatmıyordu doğal olarak ama gayet seri sitelerde dolaşabiliyor istediğim programları kullanabiliyordum. Anakartı yandı. Yeni bilgisayar aldım iyi kötü. Ekran kartı biraz kötü ama piyasa malum. Üniversiteyede götürürüm diye laptop aldım. Hiç memnun değilim. Parasını hak etmiyor. Son zamanlarda çıkmış bazı oyunlarda 30 FPS takılacaz artık. Buna da şükür tabii.
Bunu 1 ay önce aldım eğer bir ay önce aynı soruyu sorsaydın kullandığım bilgisayarın tam 10. senesi içerisindeydi açıkçası elimden geldiğince açmıyordum birçok sorunu vardı ve bir hayli eskiydi.
Yeni bilgisayar aldım iyi kötü. Ekran kartı biraz kötü ama piyasa malum. Üniversiteyede götürürüm diye laptop aldım. Hiç memnun değilim. Parasını hak etmiyor.
Hadi bakalım. Benim 16 Ocak'ta tarama sınavım var okulun yaptığı. Bundan önce 3 kere yaptık ilkinde matematik 1 dikkatsizlik yanlışı 2. full 3. 1 matematik dikkatsizlik yanlışı. Şimdi benim de ders var.