RozanBrahm Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 483 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #1 Merhabalar öncelikle. Elimde 2 PC var, birinden 2 Adet SSD'lerimi diğerine takmak istiyorum. Herhangi bir sorun olur mu? ekstra kablo filan lazım mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2022
Merhabalar öncelikle. Elimde 2 PC var, birinden 2 Adet SSD'lerimi diğerine takmak istiyorum. Herhangi bir sorun olur mu? ekstra kablo filan lazım mı?
Çözüm guneralp 10 Aralık 2022 RozanBrahm dedi: Merhabalar öncelikle. Elimde 2 PC var, birinden 2 Adet SSD'lerimi diğerine takmak istiyorum. Herhangi bir sorun olur mu? ekstra kablo filan lazım mı? Genişletmek için tıkla... Ek SATA kablosu lazım, bunu da anakart kutusundaki fazla kablolardan edinebilirsin. Bilgisayardan bilgisayara takmak herhangi bir sorun yaratmaz.
RozanBrahm dedi: Merhabalar öncelikle. Elimde 2 PC var, birinden 2 Adet SSD'lerimi diğerine takmak istiyorum. Herhangi bir sorun olur mu? ekstra kablo filan lazım mı? Genişletmek için tıkla... Ek SATA kablosu lazım, bunu da anakart kutusundaki fazla kablolardan edinebilirsin. Bilgisayardan bilgisayara takmak herhangi bir sorun yaratmaz.
guneralp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 10 Aralık 2022 #2 RozanBrahm dedi: Merhabalar öncelikle. Elimde 2 PC var, birinden 2 Adet SSD'lerimi diğerine takmak istiyorum. Herhangi bir sorun olur mu? ekstra kablo filan lazım mı? Genişletmek için tıkla... Ek SATA kablosu lazım, bunu da anakart kutusundaki fazla kablolardan edinebilirsin. Bilgisayardan bilgisayara takmak herhangi bir sorun yaratmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
RozanBrahm dedi: Merhabalar öncelikle. Elimde 2 PC var, birinden 2 Adet SSD'lerimi diğerine takmak istiyorum. Herhangi bir sorun olur mu? ekstra kablo filan lazım mı? Genişletmek için tıkla... Ek SATA kablosu lazım, bunu da anakart kutusundaki fazla kablolardan edinebilirsin. Bilgisayardan bilgisayara takmak herhangi bir sorun yaratmaz.
UtkuRS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 10 Aralık 2022 #3 RozanBrahm dedi: Merhaba öncelikle. Elimde 2 PC var, birinden 2 adet SSD'lerimi diğerine takmak istiyorum. Herhangi bir sorun olur mu? Ekstra kablo filan lazım mı? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz fakat takacağınız bilgisayarın güç kaynağında 2 adet SATA güç kablsosunun boşta olması ve ekstra olarak 2 adet SATA kablosu gerekiyor. Artı 0 Eksi
RozanBrahm dedi: Merhaba öncelikle. Elimde 2 PC var, birinden 2 adet SSD'lerimi diğerine takmak istiyorum. Herhangi bir sorun olur mu? Ekstra kablo filan lazım mı? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz fakat takacağınız bilgisayarın güç kaynağında 2 adet SATA güç kablsosunun boşta olması ve ekstra olarak 2 adet SATA kablosu gerekiyor.
KS KS RozanBrahm Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 483 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #4 Halihazırda oldukları PC de yok mudur bu kablolar? Artı 0 Eksi
guneralp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 11 Aralık 2022 #5 RozanBrahm dedi: hali hazırda oldukları Pc de yok mudur bu kablolar? Genişletmek için tıkla... SATA güç kablosu PSU üzerinde var ancak SATA aktarım kablosu muhtemelen doludur. Anakart kutusunda olması gerekiyor 3-4 tane daha. Artı 0 Eksi
RozanBrahm dedi: hali hazırda oldukları Pc de yok mudur bu kablolar? Genişletmek için tıkla... SATA güç kablosu PSU üzerinde var ancak SATA aktarım kablosu muhtemelen doludur. Anakart kutusunda olması gerekiyor 3-4 tane daha.