Bir bronz hikayesi

Kayra4768

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bilgisayarımın durumu neticesiyle oynayabildiğim oyunlar az. Bende League of Legends oynuyorum. Normalde ranked atmazdım, hep normal oynardım. Normal oyunun matchmakingi sağolsun karşıma hep Silver 1, Gold V adamlar gelmişti. Bende onlarla oynayarak yaklaşık 1000 maç attım. Sonra zevki çıkmamaya oyunlar kolay olmaya başladı. Bende bir Silver 2 olayım da karşıma dişli rakipler gelsin diye ranked girmeye başladım. Girmez olaydım. Draven jungle alıp feedleyenler (dar kafalı değilim belki draven jungle ile yeni bir buluş yapabilirlerdi) Garen ve Riven bot alıp feedleyenler gibi bir sürü trolle karşılaştım. Bilerek besleyip anneme söven insanlar yüzünden 10 maçtan 4 tane kazanabildim. Sonunda beni Bronz 2 ye attı. En başta korkmadım. Çıkarım ne olacak diye. Ama acı daha yeni başlamıştı. Adc main diyerek vayne alan insanlar 1/7 giderken, kule altına az canlı adam var diye girip ölenler ile maç kazanamaz oldum. 2 kez seri kaybettim artık gına geldi. Ne yapabilirim arkadaşlar? Genelde Garen, LeBlanc, Fizz, Pantheon, Zed gibi şampiyonlarla oynuyorum. Ama yeterli olmuyor. Nasıl kurtulacağım bu ligden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı