Bir buçuk ayda göbek nasıl ertilir?

Thezzerss

Hectopat
Daha fazla  
4-5 aydır spor yapıyorum. Son 1 aydır spora düzenli gidemeyip fastfood yedim. An itibarıyla şöyle bir göbek var, 1-1.5 ayda bunu nasıl eritebilirim? Haftada 5-6 gün hit kardiyo yapacağım. Ağırlık idmanından sonra beslenme için ne yapabilirim? Spora ilk başladığımda çok yağlıydım 3-4 hafta 0 karbonhidrat yiyordum ve iyi kilo vermiştim. Yine öyle mi yapmalıyım? Yoksa 1850 kalorilik bir beslenmem var, onu mu yapayım? 51g yağ 170 karbonhidrat 153 protein içeriyor. Temmuz ortasına kadar göbek erir mi bu şekilde 181 boy 86 kg'yim.

Protein ile beslenmeni arttır. Bol bol kardiyo yap. Kalori açığı oluşturmaya çalış. Ağırlık kaldır.

Dediğiniz doğru olsa da kullandığınız tabir fazla argo olmuş.

Hocam öncelikle bence haftada 6 gün hiit çok fazla, kendinizi bu kadar yormayın. Üstelik kas kaybı yaşamanız da muhtemel. Zaten spor yapıyorsanız normalde antrenmanlarınız nasılsa o şekilde devam edin, karın gününe biraz daha odaklanabilirsiniz. Beslenme olarakta ekstra bir kısma yapmanız gerektiğini düşünmüyorum. Makrolarınıza dikkat edin ve aralıklı oruç yapın. Normalde günde kaç kalori alıyorsanız o kaloriyi almaya devam edin. Spor kısa vadeli bir iş değildir ama yinede 1,5 ayda bile ilerleme elde edersiniz.

6 ayda bir şeyler oluşmaya başlayacaktır. Arkadaşlarında dediği gibi, kasları fazla yormayın sadece, kardiyo yapmak deride sarkmalara yol açar. Ağırlık idmanı bu yüzden, önemli protein miktarınız çok iyi.

Protein ile beslenmeni arttır. Bol bol kardiyo yap. Kalori açığı oluşturmaya çalış. Ağırlık kaldır.
Bol bol kardiyo mu? Ciddi misin? Kardiyo kalori açığı oluşturmak için etkilidir; ancak çok fazla yapılması metabolizmayı baskılayabilir ve hormonal dengesizliklere yol açabilir (kortizol artışı vs.), bu da yağ yakımını zorlaştırır...

Bkz. Frontiers | Exposure to Bisphenol a Substitutes and Gestational Diabetes Mellitus: A Prospective Cohort Study in China

'Men chronically exposed to endurance exercise training exhibit persistently reduced basal (resting-state) free and total testosterone concentrations without concurrent LH elevations."

Sabırlı şekilde ve yavaş şekilde yaparsa, sarkmaya yol açacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…