Bir buçuk ayda göbek nasıl ertilir?

Sabırlı şekilde ve yavaş şekilde yaparsa, sarkmaya yol açacağını sanmıyorum.
Zaten uzun bir vadede hocam genç kişilerin yaşlılar gibi sarkması çok nadirdir.

Bol bol kardiyo mu? Ciddi misin? Kardiyo kalori açığı oluşturmak için etkilidir; ancak çok fazla yapılması metabolizmayı baskılayabilir ve hormonal dengesizliklere yol açabilir (kortizol artışı vs.), bu da yağ yakımını zorlaştırır...

Bkz. Frontiers | Exposure to Bisphenol a Substitutes and Gestational Diabetes Mellitus: A Prospective Cohort Study in China

'Men chronically exposed to endurance exercise training exhibit persistently reduced basal (resting-state) free and total testosterone concentrations without concurrent LH elevations."
Kardeşim bol bol kardiyo yap derken günde 10 saat yapsın demiyorum. Kardiyoları kaçırmasın.

Günde 30 Dakika bile yapsa yetecektir.

Skinny fat bir vücuda sahip göğüse ağırlık verebilirsiniz beslenmeyi düzene koyduktan sonra.

Günde 30 dakika bile yapsa yetecektir.

Skinny fat bir vücuda sahip göğüse ağırlık verebilirsiniz beslenmeyi düzene koyduktan sonra.

Hocam bu beslenme ile 1.5 ayda eritir miyim göbeği.

Dosya Ekleri

• IMG_2632.png
    IMG_2632.png
    180,3 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_2631.png
    IMG_2631.png
    183,7 KB · Görüntüleme: 29
Hocam bu beslenme ile 1.5 ayda eritir miyim göbeği.
Sizde de iyi irade varmış hayran kaldım beslenme şeklinize bu şekilde dayanabilirseniz neden olmasın. Karbonhidrat az olduğu için enerjiniz antrenmanda çabuk yorulmanıza sebep olur onun dışında güzel diyet yöntemi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı