Bir cep numarasından arayıp evraklarım olduğunu söylediler

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Az önce bir cep numarasından PTT adına beni aradılar. Evrakların olduğunu bunların Ankara/Çankaya ya geri döndüğü söylendi. Evrakların adliyeye gideceğini söylediler. Adıma tutulan bir avukat olduğunu söylediler. Size tekrar döneceğiz dediler. Hafta sonu olduğu için pazardan sonra döneriz dediler. Bu nedir tam anlamadım.

Az önce bir cep numarasından PTT adına beni aradılar. Evrakların olduğunu bunların Ankara/Çankaya ya geri döndüğü söylendi. Evrakların adliyeye gideceğini söylediler. Adıma tutulan bir avukat olduğunu söylediler. Size tekrar döneceğiz dediler. Hafta sonu olduğu için pazardan sonra döneriz dediler. Bu nedir tam anlamadım.

PTT ile bir bağınız var mı bir ilişkiniz var mı? Eğer yoksa dolandırıcıdır.

Adına avukat tutulması çok saçma bu konulardan anlamıyorum ama PTT'yi ara furumu anlat.

Evrakların adıma olduğunu söylediler. Evrakların içeriğini sordum. Onu buradan göremiyorum dediler. Daha E-Devletim yok. E-Devletten kontrol edebilirsiniz dediler.

Evrakların adıma olduğunu söylediler. Evrakların içeriğini sordum. Onu buradan göremiyorum dediler. Daha e-Devlet'im yok. e-Devlet'ten kontrol edebilirsiniz dediler.

Evraklar diye direkt olarak söylemez. Tebligat gelmiş olsa geri gitmez. Muhtarlığa gider. Ya dolandırıcı ya da alakasız bir şey. Evraklar adliyeye gidecek falan denilmeside tam bir saçmalık. PTT'den size gönderilen gönderinin adliyeye falan gönderimi gibi bir şey olmaz. Adınıza işlem olsa mahkeme işlemleri için gerekli olan evraklar zaten adliyenin kendisinde olur ve PTT ile alakası olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı