Bir cep numarasından arayıp evraklarım olduğunu söylediler

Evraklar diye direkt olarak söylemez. Tebligat gelmiş olsa geri gitmez. Muhtarlığa gider. Ya dolandırıcı ya da alakasız bir şey. Evraklar adliyeye gidecek falan denilmeside tam bir saçmalık. PTT'den size gönderilen gönderinin adliyeye falan gönderimi gibi bir şey olmaz. Adınıza işlem olsa mahkeme işlemleri için gerekli olan evraklar zaten adliyenin kendisinde olur ve PTT ile alakası olmaz.

Polis Android biliyor aga işte.

Evraklar diye direkt olarak söylemez. Tebligat gelmiş olsa geri gitmez. Muhtarlığa gider. Ya dolandırıcı ya da alakasız bir şey. Evraklar adliyeye gidecek falan denilmeside tam bir saçmalık. PTT'den size gönderilen gönderinin adliyeye falan gönderimi gibi bir şey olmaz. Adınıza işlem olsa mahkeme işlemleri için gerekli olan evraklar zaten adliyenin kendisinde olur ve PTT ile alakası olmaz.
Hocam tam anlamıyorum bu olaylardan kusura bakmayın. Ama tebligat diye birseydende bahsettiler.

Hocam tam anlamıyorum bu olaylardan kusura bakmayın. Ama tebligat diye birseydende bahsettiler.

Tebligat geldiyse mahkemeye gitmez. Sizi bulamadılarsa bina kapısına teslim edilemedi kağıdı yapıştırıp muhtarlığa bırakmak zorundalar. Öyle adliyeye gönderiyoruz falan fişman demezler. Siz yüksek ihtimal dolandırıcılara denk gelmişsiniz.

Dolandırıcı. Kapat. Beni de arayıp dosyamın bulunduğunu felan söylemişlerdi. Ama avukata çattıklarını bilmiyorlardı. Dosya numarasını sorduğumda onu bile yanlış söylediler. Derhal numaraları CBS'ye verdim şu anda inanılmaz bir kişisel verilerin ihlali söz konusu telefon numaraları ve TC numaraları havada uçuşuyor. Hatta bazıları ana baba adres gibi bilgilerinize bile ulaşabiliyor aman dikkat edin.

Son düzenleme:
Son olarak şunu diyeyim. Eğer ki tebligat gelmişse e-Devlet'te gelen kutusunada uyarı düşüyor. Mesela trafik cezası yediniz, tebligat muhtarlığa gitti ama bilginiz yok. e-Devlet'te yediğiniz cezanın detaylarıyla ilgili bilgi gelen kutusuna gelir.

Hocam banka ile e devlete girdim hiçbir şey gözükmüyor. Ayrıca gerçek olsa işletme numarasından ararlar diye düşünüyorum. Şahsi numaradan aradılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı