SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.178 Makaleler 3 Çözümler 61 17 Ekim 2023 #11 20-25 TL çok koymuyor ise sadece istediğin silahlara bir iki skin al geç çok düşünme. Az kullanılmış al daha ucuza geliyor float falan bakma. CS skin olayları falan bomboş iş kumar ve bağımlılıktan ibaret para kaptırma o bölüme.
20-25 TL çok koymuyor ise sadece istediğin silahlara bir iki skin al geç çok düşünme. Az kullanılmış al daha ucuza geliyor float falan bakma. CS skin olayları falan bomboş iş kumar ve bağımlılıktan ibaret para kaptırma o bölüme.
5 549380 Decapat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 699 Çözümler 4 17 Ekim 2023 #12 Onurcan52 dedi: knk awp ölüm field tesdet 0.16 55 lira iyimi bide bu steamdeki eşyaların floatına oyuna girmeden nası bakarız Genişletmek için tıkla... CSFloat kullanıyorum ben chrome eklentilerde var. Evet iyi
Onurcan52 dedi: knk awp ölüm field tesdet 0.16 55 lira iyimi bide bu steamdeki eşyaların floatına oyuna girmeden nası bakarız Genişletmek için tıkla... CSFloat kullanıyorum ben chrome eklentilerde var. Evet iyi
Onurcan52 Picopat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #13 549380 dedi: CSFloat kullanıyorum ben chrome eklentilerde var. Evet iyi Genişletmek için tıkla... tamam o zaman o awpyi ben bi kapıyim bide dediğin uygulamayıda bi deniyim sağol
549380 dedi: CSFloat kullanıyorum ben chrome eklentilerde var. Evet iyi Genişletmek için tıkla... tamam o zaman o awpyi ben bi kapıyim bide dediğin uygulamayıda bi deniyim sağol
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 17 Ekim 2023 #14 Onurcan52 dedi: Arkadaşlar ben okul +stajyere gidiyorum öyle 20 25 liralık rakamlar bana koymuyor açıkçası. Peki fiyatı güzel olmayabilir az aşınmışa göre iyi bir floatmı Neresi hocam link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Steam pazara giriyosun. CS float eklentisini indirip bakman lazım orada var.
Onurcan52 dedi: Arkadaşlar ben okul +stajyere gidiyorum öyle 20 25 liralık rakamlar bana koymuyor açıkçası. Peki fiyatı güzel olmayabilir az aşınmışa göre iyi bir floatmı Neresi hocam link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Steam pazara giriyosun. CS float eklentisini indirip bakman lazım orada var.